0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (2,880 puan) tarafından
Doğum için memleketteyim doğumdan sonra tekrar evime döneceğim ınşaallah ama evimiz marasta. Geceki depremi de oglenki depremi de evde yaşadığımız için çok korktum ramazan başına kadar apartmana giremedim ramazan olunca mecbur taşındık annemlerle birlikte apartmana. Zamanla alıştım başlarda zorlaniyordum. 32 haftalık olduk ınşaallah vakti gelince doğumu da burada yapmaya niyetliyim eşim marasta su an çalıştığı için. Doğumdan sonra da bir süre burada kalıp sonra eve dönmem gerekecek. Ama çok korkuyorum icimde sürekli bi kaygı duygusu var. Su an bile var gün içinde devamlı korkuyorum kaygı bozukluğu oluştu. Doğumdan sonra evime gideceğimi düşündükçe de içime bir fenalık çöküyor. Ama eşimi ve oradaki hayatımı da çok özledim. Gitmem ve normallesmem lazım artık farkındayım belki de çok böle sürdü bu psikoloji ama hakim.olamiyorum duygularıma.

Doğumdan sonra bu duygular ile basacikabilmek için antidepresan gibi ilaçlar var mı kullanılabilecek kullanan oldu mu hiç acaba. Evde bebegimle tek kalacağım eşim isten gelene kadar 7 ye kadar falan

1 cevap

0 oy
tarafından
Şimdiden Bi psikolojik destek alman gerekiyor aslında en başında alsaydın şuan çok yol katetmistin ama tabi hem hamileligin hemde o dönem ne yapacağını bilememek vs karışık duygular icindeydin şimdiden başlayabilirsin destek almaya doğum sonrasını beklemeden
(2,880 puan) tarafından
Ya ben bu duyguları yönetebilirim sanmistim ama hamilelik ilerledikçe daha da fazla çoğaldı sanki ne yapacagimi bilemez oldum eşimle ayrı kalmak da çok yorucu geliyor. Haklisiniz bence de bi yardim almam gerekiyor özellikle sonrası için
tarafından
Şimdiden başlarsan daha kolay olur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 3,123 göst.
0 oy
5 cevap 280 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 543 göst.
0 oy