Lisen bu yana hep birbirimşzin yanındaydık üzüntüden sevinçten hep destek olmaya çalıştık evlendik ayrı şehirlerde yaşadık çocuklarımız oldu yinede en iyi dostuk biz sürekli araşıp rahatsız etmezdik birbirimizi de hayat mücadelesi faln neyse geçen sene numarası değişti bana vermedi yeni numarasını geçen sefer Bi şekilde konuştuk neyse orta yolu bulduğumuzu sandım ama bu yıl yine numarasını değişmiş bayramlaşma için aradım ama numara kullanılmıyordu bnde memlekete geldim ya işlettiği yerinde biliyorum hadi gidip Bi göreyim derdi neymiş dedm gittim yanına saçma sapan şeyler uydurdu faln bnde 15 yıllık dostluğumuzu medeni şekilde bitirmek varken bu ergen hareketlere ne gerek vardı dedim sustu gözleri doldu belliydi söylemek isteyip de söyleyenleri vardı bnde madem öyle rahatsız oluyorsn açıklama falanda istmeşyorm bu konuşma uzamasın bundan snra için rahat olsn ne sesimi ne yüzümü görmiyceksn artık bitsin bu arkadaşlık sende rahat et dedm çıkarkende hgörüşürz demiycem HOŞÇAKAL dedm bu son görüşmemizdi dedm içim çok kötü oldu, en iyi arkadaşm can yoldaşımdı ama çok rahatladım snradan pişman olmaktansa adamca bitirile bilirdi komşulukta neyse çok üzüldüm gerçekten