0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (3,530 puan) tarafından
Lisen bu yana hep birbirimşzin yanındaydık üzüntüden sevinçten hep destek olmaya çalıştık evlendik ayrı şehirlerde yaşadık çocuklarımız oldu yinede en iyi dostuk biz sürekli araşıp rahatsız etmezdik birbirimizi de hayat mücadelesi faln neyse geçen sene numarası değişti bana vermedi yeni numarasını geçen sefer Bi şekilde konuştuk neyse orta yolu bulduğumuzu sandım ama bu yıl yine numarasını değişmiş bayramlaşma için aradım ama numara kullanılmıyordu bnde memlekete geldim ya işlettiği yerinde biliyorum hadi gidip Bi göreyim derdi neymiş dedm gittim yanına saçma sapan şeyler uydurdu faln bnde 15 yıllık dostluğumuzu medeni şekilde bitirmek varken bu ergen hareketlere ne gerek vardı dedim sustu gözleri doldu belliydi söylemek isteyip de söyleyenleri vardı bnde madem öyle rahatsız oluyorsn açıklama falanda istmeşyorm bu konuşma uzamasın  bundan snra için rahat olsn ne sesimi ne yüzümü görmiyceksn artık bitsin bu arkadaşlık sende rahat et dedm çıkarkende hgörüşürz demiycem HOŞÇAKAL dedm bu son görüşmemizdi dedm içim çok kötü oldu, en iyi arkadaşm can yoldaşımdı ama çok rahatladım snradan pişman olmaktansa adamca bitirile bilirdi komşulukta neyse çok üzüldüm gerçekten    

7 Cevaplar

0 oy
(2,975 puan) tarafından
Çok kotu bi durum

Sebebi neydi acaba 
(3,530 puan) tarafından
Bilmiyorum kendince kafasından bişiler söylendi başkasına kırıla biri benm ne suçum var dimi ama içim çok acıdı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hi. kimse kalıcı değil ki yanımızda elnebet birgün ayrılıyoruz yapacak bişey yok 
(3,530 puan) tarafından
Orası öylede 15 yılda az değildi hani
0 oy
(4,129 puan) tarafından
Artık ne dostlhk kaldı ne arkadaşlık ne güven hiçbşrşey tam snlamıyla kalıcı değil hayırşısı olsun belki onun da sana bir kırgınlığı vardı yada bir bildiğü vardı ki senden uzak duruyordu bilemeyiz ki
(3,530 puan) tarafından
İşte söylemedi beni görünce Bi şok oldu ama ben konuştukça gözleri doldu içim acıdı ama bnde çok sıkıldım bu tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok olayına
0 oy
(17,384 puan) tarafından
Evli mi canim arkadaşin. Bazi psikopat erkekler kimseyle görüşmesine müsade etmiyor. Yani belki koca baskisiyla yapiyordur. 
(3,530 puan) tarafından
Bikmşyoem ki olabilir
0 oy
(1,409 puan) tarafından

Benim anlamadığım niye bu kadar sık numarasını değiştiriyor 

Üzülme o kaybetti ben o gün post açtığında da denk gelmiştim 
Gurbette yaşıyorum kimsem yok bu sene iş yerinden arkadaşlar edinmiştim fabrikadan sezonluktu sezon bitince iyi görüşüyorduk sonra benim annem hiç arkadaş sevmez uzakta olmamıza rağmen hep sorun yarattı eşim de e onların evine gidince sürekli aradılar aradılar hep biri küstü Diğerleri de onun aklına uyuyup küstü Hiç kimsem yok Hepsi beni engelledi senin anlayabiliyorum benim can dostum başka bir yerde ben başka bir yerdeyim
(3,530 puan) tarafından
İşte cnm bnmde kimsem yok malatyada yaşıyorum ağrıya geldm okadar sevinerek geldm ki arkadaşımı görücem diye böyle değildi artık ne sorunu varsa beni de silmiş bnd içimde kalmasın yılların hayrına son kez görüp vedalaşmak istedim sırtımı dönemedim onun gbi
0 oy
(999 puan) tarafından
Sizin kadar olmasa da beş yıllık bir dostum arkadaşım sırdaşım vardı.. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi .. o bir derdi olduğunda benimle ben derdim olduğunda onunla konuşurdum.  2018 yılında bir takım sıkıntılar oldu ve bir hata yaptı hatasını kabul etmesini ve bu şekilde devam ederse onunla konuşmayacağımı söyledim.. ama o ben böyle mutluyum dedi ve o gün bu gündür ne bkr telefon nede bir yerde görüşme hiç olmadı.. o kadar üzülmüştüm ki halada aklıma gelir napıyor süre iki oğlu vardı büyüdümu diye.. nasip canım yapacak bişey yok hayat 
(3,530 puan) tarafından
Bnde çok kırıldım gerçekten
(999 puan) tarafından
Ama sana bir sebep demiyorsa ..evlimi bilmem ama bazı erkekler görüşturmek istemez ve bunu saňa söyleyemememistir..
(3,530 puan) tarafından
Valla bilmiyorm çok kırıldığım için 2 kerede aynı şeyi yapınca bnde artık görüşmeyelim dedm
0 oy
tarafından
Derdi neymiski.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 459 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 837 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,842 soru

24,174,825 cevap