0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Kizlar 25 haftalık hamileyim henüz hiç bir şey almadım sizce artık yavaş yavaş almalimiyim sezeryan olucam bu arada

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence almaya başla ben 12 ci haftada cinsiyet öğrenince başlamıştım rahat rahat tamamlamıştım şimdi sen 33 cu haftada çanta hazırlasan alması yıkaması ütülemesi falan anca biter bence tam zamanı almak için 
-Reklam-
0 oy
(23,359 puan) tarafından
Almaya başla bence hem her şey pahalanıyor her gün hem de ağırlasınca bunlarla ilgilenemeyeceksin doğunca o kadar zamanın olmayacak 32 33 haftalıkken yavaş yavaş yıka ütüle çanta hazırla faslına geçmiş olman lazım 
0 oy
(123 puan) tarafından
Ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez almaya başladım malum herşeye her ay zam geliyor indirimleri takip edip aldık sende başla bence artık
0 oy
tarafından
Bence almalısın artık 
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Almaya başlamalısın artik zaten ha deyince bitmiyor inan liste yap hicbiseyin eksik olmasin az çok şimdiden alirsan kolaylık olur hem maddi acidan da bir seferde alınca baya büyük masraf oluyur ufak ufak alabilirsin
0 oy
tarafından
Ben aldım herşeyini 19 haftadan sonra 25 de bitirmiştim sadece kişisel bakım ürünlerini ve bebek arabasını almadım en sona bıraktım onlarıda netten sipariş edicem çünkü gezemiyorsun sonradan bebek aşağı baskı yapıyor sürekli tuvalet ihtiyacin oluyor bide mikrop kapma derdi olduğu için heryerede giremiyorsun benim için öyle gezip beyenip onu bunu alayım yapamiyorum mesela şuan 31 haftalık oldum 
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Baslamalisjn artik.ben cocugun eksiklerini nerdeyse bitirdim kendimin uzun gecelikleri kaldi baska eksik kalmadi cok sukur.ve ne kadar alirsan al hep biseyler eksik kaliyo

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 944 göst.
0 oy
8 cevap 631 göst.
0 oy
8 cevap 146 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde persil (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,469,041 soru