0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar özellikle 2 yaş annelerine sorum olacak. Uyaran eksikliğine bağlı gelişim geriliği tanısı var kızımın. Kelimeler 60 i buldu ufak ufak ikili kelime de kuruyor aslında çok nadirde olsa. Sorum şu isteklerini tek kelime yada ikili kelime olarak söylüyor artık ama bişey sorunca cevap vermiyor. Mesela örnek vermek gerekirse elma mi alalım muz mu desem iksiinide çok sever mesela cevap vermez. Yada annaneue mi gidelim parka mi desem cevap vermez gider montunu alır ama cevap yok. Sorulara cevap hangi aşamada geliyor. İkili kelimeler arttiktan sonra mı yoksa öncesinde mi gelmesi lazım bugün sadece seni baba uyutsun mu dedim hayır dedi ama süreç nasıl burda merak ediyorum . 

2 Cevaplar

0 oy
(2,803 puan) tarafından
Benim yeğenim de böyle kimse sorun olarak görmedi bunu herkes çok normal karşılıyor 
(41 puan) tarafından
Belki normaldir kuşum bilmiyorum bunlar hep aşama aşama ya ve belirttim tanısı var kızımın.  Herşey Yolunda mi fikir edinmek istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

İstersen sabah sor bacı saat 3 buçuk :ermm:

(41 puan) tarafından
Sabaha kadar dayanamadım valla içim içimi yedi
tarafından
Oğlum 19 aylık dediklerini yapmıyor ama görümcemin kızı 3 yaşında yeni yeni sorulara cevap veriyor gibi
(41 puan) tarafından
3 yaş için de gec

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 374 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 568 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.
23 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,445 soru

24,085,817 cevap

331,461 kullanıcı

...