0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (685 puan) tarafından
Sinir krizi gecircem artık meme red ediyor ilaç veriyorum yok şu veriyim diyorum yok sadece ağlıyor bende durmuyor babaya gitmiyor sadece anne anne diyr ağlıyor üstünü yırtar gibi hareketler yapıyor Allah rızası için bişey diyin deliricem günlerdir uykusuzm doğru dürüst uyku uyumuyorum çocuk iyi olsun yeter diyorum ama şuan yanımda sadece ağlıyor kucak istemiyor sadcee agliyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bay bay night diye bir uyku damlası var bitkisel isterseniz bir deneyim ben öyle atlattım atakları 
(685 puan) tarafından
Diş çıkarıyor yetmez gibi pişik boğaz enfeksiyonu var dedi doktor  ama ilaç veriyorum normalde meme emen bı çocuk 3 gecedir emmiyor sadece ağlıyor gündüz uyumada sorun yok ama geceleri sadece ağlıyor
tarafından
Pişiğe ya hametan ya sebamed öneriyorum ben kendi etrafımda ki kişilerden edindiğim tecrübeyle o uyku damlasını da bir deneyin isterseniz buradaki bir anneye de önermiştim günler sonra teşekkür yazmış kendimden de biliyorum tabi
(685 puan) tarafından
Bizedevt ile başlayan bı antibiyotikli psik kremi vermiş onu kullaniyorum
-Reklam-
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Bu gece mi oldu boyle? Sıkıntısı vardir canim ya yoksa kendini paralarcasina ağlamaz benimki de cok uyanir ama normal aglama
(685 puan) tarafından
2-3 gündür
(1,945 puan) tarafından
Calpol ver agrisini alir rahatlar
(685 puan) tarafından
Verdim bacım vermem mi
(1,945 puan) tarafından
Kiyamam oylece ağliyorlar ne yapacağımızı bilmiyoruz
(685 puan) tarafından
Ağlıyor birde anne anne diye acı acı ağlıyor
0 oy
(6,696 puan) tarafından