0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (573 puan) tarafından

Bebeğim bir yaşında emerken sürekli göğüs ucumu ısırıyor ben tepki verince de ağlıyor yapma diyorum ağlıyor gözüme baka baka ısırıyor bunu nasıl bıraktırabilirim artık emzirmek istemiyorum çok canım acıyor:'(

3 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından
Benim eltim silikon meme ucuyla emziriyor 
-Reklam-
0 oy
(5,678 puan) tarafından
Yargilamak istemem ama cani aciyo diye insan cocugunu emzirmez mi? Bilemiyorum kac aylik ama duzgun tutamiyor olabilir, kavramak icin isiriyordur, dikkat cekmek icin yapiyordur. Sen kactikca o daha cok yapar, biraz sakin olmaya calis bence.
tarafından
Post sahibi değilim oğlum 19 aylık çokta severek emziriyorum isirinca tepki vermeden çözdüm ben bu sorunu ama insan ister istemez cildiriyo
(5,678 puan) tarafından
Post sahibi olmadigini biliyorum, ne guzel insallah daha cok emzirirsin ama dedigim seye geliyor sebebi bulmak gerek ki cozum olsun.
(573 puan) tarafından
1 yaşında çok kez uyarıyorum yapma diyorum anlıyor biliyorm çünkü ısıriyo hemen gözümün içine bakıyor dişlerinin arasından sündürüyor meme ucumu düşünün ne kadar acır emzirmek istemiyorum demem yani acısını anlatmak için yoksa zaten vicdan yapar emziririm emzirmemezlik yapmam ama niye yapıyor bilmiyorm kızıyorum sakince söylüyorm ne yaparsam yapayım yine de ısırıyor arkadaşımın kızı var aynı yaşta oda böyle yapıyormus acaba bu yaşlarda oluyor mu ki :(
(573 puan) tarafından
Hayır doğduğu ilk günden beri emzirmek çok hoşuma gidiyor ama ısırmaya başladı başlayalı emzirmek adeta ızdırap gibi geliyor
(573 puan) tarafından
Evet inanın beni sadece çocuğu o meme ucunu dislerinin arasında sundurenn anlar:(
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Canim isirdiginda gogusunu kapa ,hayir meme isirilmaz de. Baska da tepki verme. Gulme veya ses cikarma.
(573 puan) tarafından
Öyle de yaptım kızdım,sakince söyledim yok kapatıyorm ne yapsam yapayım ısırıyor anlıyor biliyorm gözümün içine bakıyor:(

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 61 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esincelik29 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
27 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,829 cevap

329,210 kullanıcı

...