0 oy
1,215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Hanımlar hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız ve dualarınız için evet dün gece çok kötü geçti uyumadım hep ağladım eşimin yaptığına değil kendinin bu duruma düşmesine bebeğimi heyecanla bekliyorken sabahında beraber hastaneye gidip bebeğimizi gormusken böyle birşey yaşamayı gururuma yediremedim sonrasında bu sabah eşim ise gitti ve konuşmamız lazım neden niye diye sormuycam ortada bir bebek var karar vermemiz gerekiyor ben gitmek istiyorum dedim bekle geleyim konuşalım gitme dedi biz 20-24 yaşında genç bir çiftiz ama sevgili gbi küsüp trip atamayiz dedim bebeğimiz için karar vermeliyiz dedim geldi herşeyi açıkladı ben o gelene kadar araştırdım dedikleriyle aynı yanlizca kızla konuşmuş olduğu 4 -5 kere de olsa benim için 1 kelime etmiş de olsa aynı dedim ve kızın o fotoları bir  ilşki yaşadığı rütbeli birine gönderdiğini esimde başka rutbeliye gösterip olaydan nasıl karar çıkacağını sorduğunu söyledi ve istiyorsam gidip soralım sana olay hakkinda detylica bilgi vereceğini soyledi hataliyim konuştum ben seni seviyorum affet dedi pismnligindan ağladı tabiki soğudum hala üzgünüm birşeyler geçmiş degil kendi içimde şuan evdeyim hala soracak olduğum çok şey var eşimden hiç beklemediğim bir durum yaşattı bana içimde sönmeyen bir ateş var sonecege de benzemiyor gitmek istiyorum ama bu ayrılmak anlamına gelmiyor acı çeksin istiyorum en az bnm kadar .m.agözlerinde görüyorum beni sevdiğini ne yapacağımı bilmiyorum hala aileme asla yansitmam onlarda 40-41 yaslarindalar ve benim çocuğumun babası ilerde oğlumun karşısına senin baban böyleydi demelerini istemiyorum hiç artık herşey bebeğim için güven gitti sevgi aşk olsa ne fayda ama sanırım kendi içimde bayağı zamana ihtiyacım olacak Allah yardimcim olsun 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Affedeceksen ailene hissettirme, senin ve çocuğunun önüne çıkabilir. Affedeceksen kapat konuyu yeni bir sayfa aç. Bir daha da konuyu açma. Sen açmadıkça o daha çok pişman olur gör bak. Vicdan azabı daha çok olur. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seni aldatan birinden neden ayrılmiyorsun 
(2,263 puan) tarafından
Ayrılmak bu kadar kolay  degil allah kimseye göstermesin bu durumu
(2,557 puan) tarafından
Peki sen neden ayrilmiyosun cumlesini nasıl kurabiliyosun?
Biraz olgun olalim lutfen kendinizi karşı tarafin yerine koyun biraz. Hiç kimse kolay kolay boşanmaz sevgisini hessediyo bi hataya düştüğüne inaniyosa boşanmaz.
tarafından
Ben sadece soruyorum ayrıl demiyorum. Cumleyi nasıl anladıgınız önemli soruyu soran bayan mantiklı bir cevap vermis bana siz neden atar yapiyorsunuz ki
(2,557 puan) tarafından
Bende sadece soruyorum nasil o cümleyi kurabiliyosun diye
tarafından
Cumlemde artniyet olmadgi icin soruyorum
0 oy
tarafından
Canım hızlı karar verme haklısın bende aıleme gıderdım ama boşanırmıydım bılmiyorum git bi kaç gun kal kafanı topla oyle kesın kararlar ver
(54 puan) tarafından
Zamana bırakıyorum gidince mutlu olucagmi da düşünmüyorum ailem bilinçli bir aile değil olayı da anlatamam gittiğimde ne diycem bilmiyorum eğer karşılıklı görüşme kız  burda yaşıyor olmuş olsaydı kesinlikle işte o zmn giderim
0 oy
tarafından
Cook uzuldum benimde hıc bı kadının basına gelmesını ıstemdgm bı durum RABBİM kalbine ferahlık versın esıne de pısmanlık...
(54 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(163,421 puan) tarafından
Cok zor bi durum kimse boyle bisi yasamak istemez heleki doguma bi iki hafta kala seni anliyorum allah yardimcin olsun yerinde olsam aileme gider bi kafami dinerdim en azindan esinden bi sure uzaklasip kafa dinlemek iyi gelir evde aksama kadar kendini doldurup esini gorunce sinir olcana Biraz annenlerde kalman iyi olur inş hersey gonlune gore olur 
0 oy
tarafından
Canim benim cok uzuldum, keske bazi seyleri bilmese idin dedim. Cunku bildigimiz halde evliligimizi cocuk icin yadaxsevgimizi cin yada gidecek yerimiz olmadigi icin vs vs sebeplerden devam ettiriyoruz bilerek devam etmek daha aci veriyor. Hamilesin suan bebegini bi dusuneceksin bu olan olaylari mi gercekten rabbim sabir versin. Ogrendigi zaman kadinin guveni bitiyor basa kalkmalar basliyor adam kendine ceki duzen verse bile kadin bukez sorun cikariyor inanci kalmadigi icin. Rabbim yardimcin olsun azonce yorum yazdim sonra sildim seni incitecegini dusundugum icin. İcine atma bizimle paylas. Bence evini de terk etme soguk davran ilgielnme konusma ayri odada otur ama bence gitme madem ailene de ayri laf anlatman gerekecek zaten hassas bi donemdesin . 
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Git ailenin yanina uzunca bi sure

Hatali ve suclu o yuzden sana kendini affettirmesini ve herseyi unutturmasini bekledigini soyle

1-2 hediyeyle olucak seyler degil konusma hâl tavir ile olucak bu.

O yuzden evladin için git annenin dizinin dibinde ol.
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Aldatma aldatmadır ha yazışmış ha görüşmüş ne fark eder aldatma sadece cinsellik mı gözlede aldatır insan bir kez yapan tekrar yapar cidden çok doğru bir söz kardeş bil beni sana tavsiyem eğer bebeğin için susucaksan çok ağlıyacaksın bunu bil unutman imkansız her kavgada aklına bu gelicek acaba mı diyeceksin sana karşı bir huyu değişse birimi var ondan mı yada durup dururken aklına gelicek içine şüphe giricek hep gözün arkada kalıcak ölmek isticeksin ama bebeğim var diyip yaşıcaksın bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmucak Allah yar ve yardımcın olsun inşallah amin
0 oy
(627 puan) tarafından

Canım ortalık yuva yıkmaya çalışan kızlarla dolu. Tabiki kolay değil ama ciddi anlamda birşey yoksa onu süründür ama ayrılma. Eğer ciddi ciddi bir beraberlik yaşarsa biriyle tabiki en doğrusu nafakanı al ayrıl derim. Ama bebeğin için sağlam durman lazım. Gerçekten ilerde ayrılmak istersende şimdiden arkana birikim yap. Öyle kolay değil hiçbir şey. Rabbim evinize huzur versin inşallah bir daha böyle birşey olmaz. 

0 oy
tarafından
Bu aldatma postlarini okuyamiyorum ben ya
(54 puan) tarafından
İnan bende sevmezdim ama kimseye anlatamiyorsun ne arkadaşına ne ailene hickimseye diyemiyorsun en iyisi burda tanımadığım bilmediğim birçok insan var onlarla dertleşmek çok daha iyi olur diye düşünüyorsun Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın
0 oy
(316 puan) tarafından
Affetme ama gitmede meydan kimseye kalmasin seytanlar kanina girer hata buyuk oldugu icin ona her istediginu yapabilirsin ama ayrilma oyle kolay bisey degil bu sıkıntı senin icinde bizim degil ne firtinalar kopuyordur kim bilir hep aklimda olacaksin ama bu psikolojiyle ani kararlar da alma benim sana tavsiyem şu ki gitme ama ondan vazgecmis gibi gorun butun ilgi odagina evladini koy onu hic gorme yuzune yuzune her zaman deki bunlara mi layiktim senden vazgectim sadece cocugumun babasısın ileride onun karsisina cikacak onu rencide edecek harekette bulunma babaligini yap bana eslik etme de vicdan azabi çekecek o zaten 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,896 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,859 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,482 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Aylin1234 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,198 göst.
5 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Fatma Töre (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,875 soru

24,091,448 cevap

331,766 kullanıcı

...