0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar bebegim daha 8 aylik ama eşim ikinciyi çok istiyo bende korkuyorum ilkin günahı olmaz deyip bilmeden girişiyoruz bebek istemeye ama olunca insan zorlugu uykusuzlugu görünce ikinci acaba yapmasam mi diyo. Benim bebeğim çok hareketli hemen herseyden sıkılan bi huyu var. Okadar yoruluyorumki. Uykusuzluk deseniz diz boyu doğru düzgün uyku uyuduğumu bilmiyorum. Tam hersey rayina oturmus duzelmis rahata ermisim derken ikinci bebek psikolojimi yıpratir diye endişe ediliyorum. 1 yaşına girsin bitane daha çocuğumuz olsun diyo esim ama benim icin ikinci cok erken. Zaten evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim

11 Cevaplar

+1 oy
(3,952 puan) tarafından
Aman aman canım aklin varsa ilk çocuğun 4 yasini ji doldursun sonra babek düşünün inan cok zorlanirsin
(27 puan) tarafından
Yaşımda geçiyo 36 yaşındayım şuan esim diyo yaşın durduğu yerde durmuyo diye:) ama ikinciyi gerçekten daha istemiyorum ne zaman ilk bebegim herseyi rayina oturur ondan sonra gerçekten korkuyorum birde tekim tmm eşim yardım ediyo ama erkek nereye kadar
(3,952 puan) tarafından
Aynen canım suan cok küçük zaten biraz daha durun. En az 3 yasinda bari olsun.
(27 puan) tarafından
Bende oyle oyle istiyorum aslinda esimede diyorum
(3,952 puan) tarafından
Korun canim sende inan erkekler yardimci oluyor evet ama bi yere kadar sonuçta.  Genel olarak anneler ilgilendigi icin yorulan biz oluyorz
(13,439 puan) tarafından
Ay ben yazicaktim aynisini :D aklin varsa dusunme suan :D
-Reklam-
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Korkman gayet normal bir bismillah daha yeni dogurmussun benim ilkinden sonra ikincini 3 buçuk sene sonra oldu şimdi 3 uncusunu eşim istiyo diyorum erken ikincimde şuan 3 buçuk yaşında 
0 oy
(14,455 puan) tarafından
canim çoçuk seni yoruyorsa çok hareketli ise biraz bekleyin derim çünkü sürekli ilgilenecek olan her zaman anne 

bızım kız 11 aylık baştan beri istiyorum çünkü uslu ve uysal yaşantımızi pek etkilemedi tabi benim formum hariç
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Yaşın varmış eşin haklı ben 28 yaşındayım 30dan sonra doğurmak istemedim o yüzden peşpeşe yaptım 21 aylık ve 3 aylık oğlum var 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
34 yaşindayim bideneyi zor dogurdum 18 aylik olduk eşim her gun başliyo kardeş lazimm tek olmaz ahh keşke olsaa hamilelik skntili gecti dogumum zor oldu lohusalik depresyonu ustune acemilik cahillik yardim eden yok bakan yok tek başina cabala dur eşim calisiyorum der bakmaz dusunemiyorum bende 
0 oy
(23,449 puan) tarafından
Mantıklı olan sensin evet ikinci için çok erken. Eşin çok istiyor çünkü bu sürecin yükünü sen çekiyorsun emzirme süreci bile geçmedi
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Yavrum bir salin artik bugünkü kaçıncı çocuk postu bakmak için yeterli paraniz ve sabriniz varsa yapın ama buna eşinizle karar verin biz ne diyebiliriz ki şimdi ben sana desemki sakın ikinci çocuğu yapma tekte kal dinliycen mi gene bildiğini yapican
tarafından
Aynen vallahi bende mi cocuk getirsem diye düşündüm bugün ki postlardan :))) sonra kendine gel diyorum :))
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Daha çok küçük ilk bebegin .yani bende 36 yaşındayım 27 aylık oğlum daha düşünmüyorum 
0 oy
(8,705 puan) tarafından
Yaşına takılma bebeğin daha çok küçük ona odaklan. 40 ında doguranda çok var 
0 oy
(15,580 puan) tarafından

Kızım 25 aylık oğlum doğdu güzel yanları var zorlukları da var ama bende en azından 3 olsun bekleyin :)

0 oy
(2,387 puan) tarafından

Ben tek de kalicam valla 2 3 4...yapanlara güç kuvvet versin Allah 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 414 göst.
0 oy
4 cevap 429 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,148 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu