Allah için o görümceyi benim elime verin, gerisini ben hallederim
Parçalarım ne demek benim çocuğumu yıkamak o kocayida paralarim asla kuzum sen hatalı değilsin senin orda oluşun bu muhabbeti çekmek zorunda kalman görümcen kocan bunlar hata
Burda hatalı sen değilsin gorumcendir terbisiz bır kadın iyice yıkayın derken yani çocuk kirli demek iyi yapmsin yikamisin ben yıkacak deseydi tamam sıkıntı iyice bir yikayaim laf vurur gibi o kocan varya ne demek ablan ne derse omu annesi benmi annesiyim deseydin ablan beni küçük dusurmesini biliyor deseydin haklısın iyi. Yapmisin
Tamam da neden illa o yıkamak istedi. İyice Bi yıkamayı demiş sen iyice yikanıyor musun yani. Bu kadar küçük meseleleri buyutmesjnler Bi zahmet. Annesi varken niye başkası yıkasın. Mecburi haller dışında.
Benden başka kimse yıkayamaz o ayrı konu da hadi diyelim ki gorumceme dedim ki abla çocuğu yıka benim ki kıyameti koparır sen yikamiyosan bırak çocuk öyle kalsın diye yanında demez bisey de arkadan arkadan yani
Tamam ablası ne derse o yapsın ozaman senin çocuğunda alakalı kararları onlar vermesin Bi zahmet
1,489,730 soru
24,348,048 cevap
346,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın