0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (399 puan) tarafından
Kızlar bu bizim deprem de ev hasar.gordu 10 bin felan yattti neyse. Ev sahibine de yattı. Ben yattığını söylemek istemiyorum çünkü kötü niyetli birisi . Direk kirayada zam yapar elinde para var diyip bana soruyo her gelmesine yattimi diye yok diyorum. Artık birse söyleyin inandırıcı olsun lütfen bidaha sormasn. Bilsin istemiyorum çok sinirleniyorm

4 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Yani yattıysada ona ne ben onu anlamadım 
(7,827 puan) tarafından
Ee o zaman söyle canım de ki yattı ama eşimin borcu vardı ona verdik tek seferlik para için kiraya zam yapamaz
(399 puan) tarafından
Ama kira yardımı cikti bana büyük ihtimal onada çıktı. Ozaman onu diyorm. İste her ay yaticak ondan snra zam yaparsa onu diyorm. Bişe solim inansinda sormasn basmdan gtsn.
(7,827 puan) tarafından
Canım kiraya yılda bir kez zam yapabilir
(399 puan) tarafından
Ben yinede ne solim yattimi derse
(7,827 puan) tarafından
Evet yattı borçlarımız vardı de veya evin ihtiyaçlarını aldık de 10 bin büyük para değil ki artık
-Reklam-
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Bir musluman toplumu olarak herkez hersey adina utanmaktan cok yoruldum
(399 puan) tarafından
Neden öle dednz
(5,451 puan) tarafından
Guya musluman bir ülkeyiz ama her turlu firsatcilik hasetlik dolandiricilik hersey birzde misliyle var sorsan herkez elhamdülillah muslumanim diyor
Hele su ev sahipleri akbaba oldular iyice
(399 puan) tarafından
Ben yinede ne solim yattimi derse
(5,451 puan) tarafından
Yatmadi sorun oldu de bankada kredi karti borcum vardi ona cekmisler de para elime gecmedi de
0 oy
(2,213 puan) tarafından
yazık günah ya hiç mi vicdani yok o adamın gözüne dursun daha neyini sorup senden alcak
(399 puan) tarafından
Benden alacağını zannetmiyorum. Ama yani birkere sordun yok dedim iki kere yok dedm sorma işte bana birsey
(2,213 puan) tarafından
yattı ihtiyaclarimiz vardı onalra verdikde hayır onu ne ilgilendiriyo zaten veriyosunuz kirasını
(399 puan) tarafından
Kira yardımı cikti onada çıktı buyuk ihtimal her ay yaticak. Onun için birşey soleyim artık gitsin sormasjn. Sonra kira yardimi alıyor diyip zam yapar anladınız mı
0 oy
(599 puan) tarafından
Hasarlı evlere mi kira yardımı yapılıyor ?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,474 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 302 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 513 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.