0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızlarr aman verilmez etmez sakın haa demeden önce söyleyeyim. Kızım 8 aylık hiç emmedi hep mama yedi. Aylık gideri hiç yalansız bezi hariç 2000 TL tutuyor. Tabi ki verdiğimiz paranın derdine düşmedik ama artık olmuyor. Bi kutu mama 350 TL o da en fazla 5 gün gidiyor. Millett az ver diyor ama 5 ölçek yapıyorum doymuyor uykuya geçemiyor. Bu sefer hep 7 veya 6 veriyorum. Demem o ki 9.aydan sonra inek sütü versem olmaz mı ya? Kuzenimin eşi de doğum yaptı ve onunki de aynı emmedi. 9. Aydan sonra inek sütü vermiş. Suyla karıştırıp. 1 çay kaşığı kadar da şeker atıp vermiş. Doktorlar kızmış ama Bi şey olmamış yani şu an çocuk 1 buçuk yaşında maşallahı var. Ek gıdayla da doymuyor. Napıcam bilmiyorum. İlk üç gün kuralıyla kaşıkla vericem az az. Bi şey olmazsa 1 hafta falan bekleyip tekrar vericem. Baktım Bi şey olmadı. 9. Ayda inek sütü versem yine arada mama versem olur mu? Kendi ineğimiz de var 

21 Cevaplar

0 oy
(5,867 puan) tarafından
Artik ek gida donemi sut yada mama yerine yemekle besle ayina gore. Normal sartlarda bile inek sutu yararli degil ki hem. Bizim doktor sutu fermente edilmis sekilde oneriyor. Insan bunyesi zor sindirir arti olarak surekli tuketimde kansizlik yapar bu da istahsizlik yaratir. Dedigim gibi yemek yedir cok daha iyi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 292 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serannur (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 316 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S.Evrenn (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,889 soru

24,117,539 cevap

333,307 kullanıcı

...