0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
Ya insan hastalanır ama kendini naza çekmek ne ya eşim her ay en az bir kere hastalanır Kendini naza çekiyor e bende naz cekemem gelemiyorum sürekli hastaym hastyam anansida aynı dillerinden düşmüyor hastaym sağlam bebeye bile calpol ver diyorlar 

6 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

:))benim esimde oyle daha hic bisy bulamadda kendinde dirseklerine bakar diz kapaklarina kapi tiklatir gibi eliyle tiklatir illa bi hastalik bi agri sizi arar kendinde:)) hayir yani cok sacma diz kapaklarina yumrukla tiktik vurup agri sizi varmi diye kontrol etmek:)

(68 puan) tarafından
Ay hepsi enterasan ya
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Benimki de bebek gibi olur. Ağır geçirir malesef kolu kanadı kalkmaz. Her şeyine ben koşarım. Naza çekse de sorun yok. Ama sizinkiler biraz abartmış hasta olmayan bebeğe calpol mu verilir. Biraz enteresanlarmış.
(68 puan) tarafından
Evet ya kaynana bile ayni çocuk ağlasa calpol verin diyor esm az önce cocukda hasta olur calpol verdi bana bak beni sinir etme sağlam çocuğa ne ilaç vercem dedm sustu, benm basm zonglar ben ilaç almam
(2,366 puan) tarafından
En iyisi. İlaç tedavi etse bile yine vücutta hasar bırakıyor. Bir anne olarak zaten bebeğine ne yapılıp yapılmayacağını en iyi sen bilirsin. Şimdi Allah korusun bebeğin hasta olsa ben sana ver dedim derler. Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Ay bu benim kaynanam . Alışmışlar dolerekse ellerinden gelse çocuklara ezip verecek . İlaç bağımlılığı . 

Eşim burnunu çeker yalandan annesi başlar oy yavrum oy kuzum Ayşenur şunu yapsin iç çorba yapsın ye . Şu şu şu şu karışımı yapsın oy kuzum diye daha devamı var bunun aşırılık . Sonra kapatır telefonu . Sen hasta mı oldun ben şimdi sana ananın dediklerini yaparım de iştahın kapanmıştır al peçete derim :) . 

Gerçek hastalığını bilirim  o zman çocuk gibi bakarım . Ama dil dökmeye gerek yok o zman kendini daha çok hastaymış gibi yapıyor :) 
(68 puan) tarafından
Evet ya aynen saglam çocuğa calpol verilir mi sürekli salk gibi tekrarlıyor, bir kere çocuk ağladı dışarı çıkarın die bu da diyor ki ağlıyor calpol ver
(7,101 puan) tarafından
Ay sen susacaksan sana vereyim calpol de
0 oy
tarafından
Garip bı erkeğin sürekli kendini dinleyip hastasıyım diye düşünmesi genelde kadınlar yapar sadece diye duyuyordum eşimde hiç demez ağrıyor ediyor diye ben dayanamıyorum ayakta beklerim resmen birşey yapayım diye o yüzden ağzından kaçırmaz  başım ağrıyor bile demez benim için dayanmıyor sonra kendi daha çok bunaliyor galiba ;)
0 oy
(983 puan) tarafından
Ay Bi ben yapamadım şunu. Şu an kızım ben eşim hastayız. Diyo ki ay yok ben çocuğu alamam hastayım. Ben neysem. Nazdan ölecekler. Şeytan diyo vur ağızlarına.. 
0 oy
tarafından

4 gündür eşim hasta ise gidemiyor ateş kusma baş ağrısı ne ararsan var çocuk gibi oldu başında bekliyorum ilgi Istiyo koca adam:D kendim olsam kalkar kendimi iyilestirim erkekler öyle değil ama Allah var eşimde ben hastayken bakar yani :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ilayda_2122 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 615 göst.
0 oy
15 cevap 600 göst.

Kategoriler

1,477,885 soru

24,189,710 cevap

336,837 kullanıcı