0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,171 puan) tarafından
Şimdi kızlar daha yakın zamanda tekrar bir post açmıştım. Şimdi kızım uyudu. Tekrar açaym dedim. Gece nasıl yapacağım bu bez durumunu çiş durumunu? Kızım gündüz 6 kere filan üstünü ıslattı. Hepsinde de yaptıktan sonra söyledi. Gece yatmadan önce bir kere tuvalete yapabildi. Onu da yirmi dakika filan oturttuğum için. Sizce devam etmeli miyim? Doğru yolda ilerliyor muyum?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gerçekten bu tuvalet eğitimi çok zor 4 gündür *** temizlemekten içim dışıma çıktı iyiki günde 1 defa yapıyor çişini söylüyor götürünce de yapıyor ama kakasını söylemiyor altına yapınca anne eeeğ yaptım diyor hep böyle mi devam edecek bilmiyorum inşallah erken öğrenirler de yormazlar bizi 
(8,171 puan) tarafından
Ben bir günde perişan oldum hiç söylemedi bir de. 29 aylık kızım bu arada. Çok streslendim ya
tarafından
İlk gün çok normal altına yapması benim oğlum da ilk gün ful altına işedi pijama kalmadı giydirmeye 3 üncü gün söylemeye başladı biz kaka olayını çözemiyoruz hem söylemiyor hemde götürünce yapmıyor altına yapıyor 4 gündür namaz kılmıyorum onun yüzünden inşallah emeklerimiz boşa gitmez tuvalet eğitimi sabır işi gerçekten
(8,171 puan) tarafından
Çok kötü oldum ben ya. Pes etme aşamasındayım aslında ama sabır diliyorum Rabbimden kolaylık diliyorum. Gece peki nasıl yaptınız. Tamamen mi bıraktınız
tarafından
Gece altına alez serebilirsin gece gündüz birden kes ki kafası karışmasın ben öyle yaptım ilk 2 gece hiç işemedi sabah uyandığında ayağa kalktığı gibi işiyordu hatta bendeyi ben uykuda kalıyordum şuan gece bağlamıyorum altına bi naylon poşet ve eski battaniye seriyorum
(8,171 puan) tarafından
Bu ilk gece serdim nasıl olacak diye. Yarın bir gün sermem
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
2 ncı günümüz bizimde ve ben çıldırıyorum üst baş kalmadı sabretmek çok zor klozete oturmuyor normal tuvalette de sürekli suyla oynuyor bugün 3 kez filan altına kaçırdı ama genelde gittimizde yapıyor ama çiş gelince demiyor yapınca diyor ne zamsn öğrenecek bilmiyorum inşallah bı an önce öğrenirler bugün bezsiz yatrcm ve gece çise götürmeyi düşünüyorum bakalım nolck 
(8,171 puan) tarafından
Ay ben de bez bağladım şimdi.  Umarım yanlış ilerlemiyorumdur
(195 puan) tarafından
Bagladikca daha uzun sürüyormuş annemde bağlama dedi öyle öyle alışacak dedi ya bakalm
(8,171 puan) tarafından
Ya. Neyse bugünlük böyle bir devam ederiz sonra çıkarırım
0 oy
(4,658 puan) tarafından
27 aylık benim de oğlum havalar ısınsın başlıyım diyorum ama en korktuğum şey. Birkaç kes deneyeyim dedim yok olmadı. Kış çıkmasını bekledim.  Emzik gibi bunu da.2 3 güne hallederim inşallah uoksa saç baş yolları günler beni bekliyor olabilir.  
(8,171 puan) tarafından
Bilmiyorum ben başlamak istedim şimdi. Herkesin lafı sözü yüzünden bu da aceleye geldi sanki
(4,658 puan) tarafından
Herkesin lafına sözüne niye bakıyorsun kı canım
(8,171 puan) tarafından
Aman bıktım ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
27 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde incitanem (8,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eftelyam (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde EbEn... (2,616 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,389 soru

24,168,414 cevap

335,728 kullanıcı

...