0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (9,920 puan) tarafından
Kızlar selam uzun zamandır kullanmadıgım facebook hesabım baskasının eline geçmiş ben kapalı bı bayanım ama profile acık secık bı fotograf koyup şimdi müstehcen şeyler paylaşıyorlar. Bir türlü geri alamadım boyle bişey basına gelen oldumu alabilmenin bir yolu varmı ve lütfen bu linkten hesabımı şikayet edinde kapansın bari :( https://www.facebook.com/jasminum.38?mibextid=ZbWKwL  teşekkür ederim.

5 Cevaplar

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Telefon numaran eğer varsa şifremi değiş de telefon numarana kod gelir  yada kayıtlı a mail şifreni biliyormusun. Amailine önce giriş yapmaya çalıs girebilirsen ordan amailene yönlendiripde değişebilirsin. Geçmiş olsun kuzu
(9,920 puan) tarafından
Canım o bilgileri değiştirmişler telefonumda kayıtlı gözükmüyo :( teşekkür ederim şikayet edin bolca sahte hesap diyin
-Reklam-
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Şikayet ettim 
(9,920 puan) tarafından
Allah razı olsun kapanırsa çok dua edicem sizlere de :(
(4,726 puan) tarafından
Kız çok terbiyesizce şeyler paylaşılmış göz ucuyla baktımda inşaallah kapanır
(9,920 puan) tarafından
Maalesef canım ama kapandı galiba hesap bi daha tıklama sansınız varsa sizde baksanız
0 oy
tarafından

Ooo videolar ne be tövbe estağfurullah :D

(9,920 puan) tarafından
Maaleswf cok cırkın seyler paylasılmıstı ama kapandı galıba
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım ben direk dava açtım çocuğunda adını soyadını bulmuştum onuda ekledim. Bilgisayarına kadar el konuldu ve 2. Şikayete hapıs cezası dendi. Git bilişim suçlarına şikayet et direk 
(9,920 puan) tarafından
O kadar ugrasamam sanırım kuzumda kapandı hesap
0 oy
(91 puan) tarafından
Bizimde eşimle olan sevgiliyken kullandığımız hesabımızı çaldılar maalesef geri alamadık çünki telefona mesajlar gelmiş biz görmedik eşimin eski numarasıydı annesi kullanıyor oda anlamamış kurtaramadık gitti hesap bide Arapça olarak adımızı değiştirmiş hesap sırra kadem bastı arama motorundan da bulamadık saçma sapan yorumlar yapmışlardı resimlerimizin altına anılarımız gitti çok üzülmüştüm 
(9,920 puan) tarafından
Çok üzücü ya anılar zaten facenın esprısı kalmadı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 199 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde teleTubiii (2,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 626 göst.
11 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,834 soru

24,103,735 cevap

332,579 kullanıcı

...