0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (587 puan) tarafından

Normalde göğüs ağrım olunca regl olana kadar geçmezdi bu ay ağrısı regl olmadan geçti. İlk gebeliğim boş gebelikdi o zaman da böyle birden geçmişti hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi de öyle olunca heveslendim doğrusu birde ince belim de ağrı var test yapmaya da korkuyorum bu tür şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı :blush:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adetine kaç gün var canım 
(587 puan) tarafından
Normal de gecikirdi geçen ay 25. Günde oldum erkendi bugün de tam 27.gün
tarafından
1 2 gün daha bekle test yap canım
-Reklam-
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin adetin geçti mi 
(587 puan) tarafından
Amin bugün 27.gün geçen ay 25. Günde olmuştum normalde gecikirdi geçen ay erken olmuştum
(1,409 puan) tarafından
İstersen erken gebelik testi al nöbetçi eczaneden için rahat olsun
(587 puan) tarafından
Yarın da olmazsam alacam
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Herşey rabbimin takdiri canım biraz bekle test yap bakalım 
(587 puan) tarafından
Amin dua edin
0 oy
(91 puan) tarafından
İlk gebelikle ikinci gebelik çok farklı şekilde belirti gösterebiliyor aynı da olabilir bu gebeliğin dolu yada boş olduğunu tabiki göstermeyecektir benimde ilk gebeliğim maalesef ki düşükle sonuçlandı ikincisi çok sükür ki kucağımda ikisi de birbirinden çok farklıydı bence test yap ve kafandaki soru işaretlerini bitir çünki düşündükçe ya varsa diyerek daha çok bağlanabilirsin belki de vardır rabbim hakkında hayırlısını versin 
(587 puan) tarafından
Amin evet öyle aslında istiyorum zaten İnşaAllah hayırlısı ile vardır dua edin
(91 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım bende hamile olmadan önce her ay test yapardım. Var mı yokmu diye ama Rabbbim ne zaman nasip ederse o zaman hayırlısı neyse o diye dua ettim hep. İnşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile versin. Ama test yapmazsan daha çok beklenti içine girceksin bence yaptır. Herşey Allahtan.
(587 puan) tarafından
Evet aynen öyle yarın yapacam bakalım İnşaAllah da vardır dediğiniz gibi her şey Allah dan...

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 342 göst.
+2 oy
4 cevap 143 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hellogirls (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 234 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysenur5561 (319 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,398 soru

24,015,581 cevap

327,992 kullanıcı

...