0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
6 aydır kaynanam benimle yaşıyor bıktım artık evimin kendi eviymis gibi davranmasından çocuklarımın annesi ben değilim de o sanki herşeyi içime atıyorum kalbim sıkışıyor tansiyonum yükseliyor memlekete gideceğim ikiz 6 aylık kızlarım var ben ailecek gideriz diye plan kurmuştum en azından bende yalnız seyahatte alışırım diye tutturdu bende glcm 3 gündür kafam allak bullak gelmesini istemiyorum eşime söylicem yanlış anlicak çok yoruldum artık coookkk 

6 Cevaplar

0 oy
(1,083 puan) tarafından
Sana yardim icinmi kaliyo.artik kendin idare edebileceksen bunun yanlis anlasilacak biseyi yok yeter diyceksin.iyiden yerlesmistir biraz zor ayrilirsiniz allah kolylik versn
tarafından
Güya yardım için herkes sana yardım ediyor diyor. Ama kimse iç yüzünü bilmiyor gitmesini istiyorum. Çocuklarıma bağlanmış gitmiyor
(1,083 puan) tarafından
Laf arasinda soyle sende evini komuslarini ozlemissinidr de.bunaldin kac aydir allah razi olsun yardim ettin toparlanana kadar de.yeniden gidecegini kulagina kacir
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Bu kaynana sorunsalı bitmez gerçekten hani yapabileceğin tek şey kocana istemediğini söyleyip tartışmayı göze alıp kurtulup ondan sonra kocanla  geri aranı yapmak. Ben başka türlü çözüm bulamadım bi ara annemgile bile kaçtım. Bende kaynana kalmadı da görümce kaldı, kaynana da habire eve geldi musallat oldu. Şimdi gorumceyi de postaladım çok şükür ama 40 gün annemde kaldım bu olay yüzünden 
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Benimkide 10 gundur bizdeler seni okadar iyi anliyorum ki cocuga hersey iciriyolar 1 yasindaki cocuga cay soda kola  kahve cikolatayediriyolar esimle tartisiyorum esim diyo cahiller soyluyoruz dinlemiyolar  allahim gun sayiyorum 6 ay ne demek allah yardimcin olsun bence bebeklerin buyumus artik gonder evinden eger kendi   de sizin memlekette oturuyorda beraber gotur orda birak esine de ben bakabiliyorum 
tarafından
Aşkım gitse ne gitmese ne altımda oturuyor. Kurtuluş yok çocuk yokkende öyleydi kapı çalmadan pat diye girerdi içeriye çok düşüncesizler
(1,272 puan) tarafından
Eger altinda oturuyorsa cok kotu allah yardimcin olsun ben sandim uzak
0 oy
(1,037 puan) tarafından
İlerde sende kaynanana olacaksın. Gelinin senin için böyle düşünse ne kadar üzülürsün kim bilir. İkiz bebekleriniz var. Anneniz size destek olmak için yanınızda. Çocuklarıma bağlanmış gitmiyor ne demek. Eşim için idare ederdim en kötü. Size cektirecek nefret ettirecek bir sey de yazmamissiniz. Düşüncenizi değiştirin 
tarafından
Düşüncemi değiştirmiyorum. Evet bende kaynana olucam emin olun böyle bir kaynana olmicam
tarafından
Sen kendi evinde kaynananin sanki kendi eviymis gibi davranmasını eşinle konuşurken başınıza gelip ha bire ne konusuyosnuz demesini kapıyı çalmadan yatak odanıza girmesini ister misin?
(1,037 puan) tarafından
Onun davranışları sen sevmediğin için huylandığın için gözüne batıyor. Son söylediğin şey yanlış. Diğer davranışlarında bir şey göremedim. Oğlunun evi tabi ki kendi evi gibi rahat edecek. Sohbetlere dahil olmak isteyebilir yalnız hissettirmeyin kadına. Sonuna kadar olmayacak seninle biraz idare edebilirsin
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Ah canım allah kolaylık versin. Bende benzer durumdayım ama benimki kalıcı çünkü hastalığı var biz bakıyoruz. İnşallah bı hal çaresi bulunur. Ama eşinle konuşurken annenin başımın üzerinde yeri var ama artık bizbize kalmak istiyorum çocuklarıma kendim bakabiliyirum artık seninle başbaşa kalmak çocukları uyutunca evimde seninle özgür olmak istiyorum gibi örnekler ile annemden Allah razı olsun elinden geldi gelmedi biseylere yardım etti. Şeklinde iyileştirmeler ekleyerek konuşursan. Yüksek bı tepki almazsın anlayışla karşılar ama kotulyerek girersen olmaz aman bana bı ismi yapıyı sanki aksine yük oluyor falan dersen sıkıntı yaşarsın. Tavsiyemdir canım tabiki eşini en iyi sen bilirsin hangi cümleye nasıl tepki verir diye
tarafından
Ya zaten diyoruz hani en azından gece evine gitse ona bile razıyım ama yok
0 oy
(440 puan) tarafından
Valla eğer kaynananin kendi evi varsa ve sırf sana yardım adı altında 6 aydır sende kalıyorsa sen olay cikarmadikca gitmez o kadın. Eşin ne derse desin açık açık sıkıntıları konusmalisin.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Burcu21 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.

Kategoriler