0 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ben eşimle boşanmaya karar verdim kesin kararlıyım bir sürü şey yaşadık şu an bir sorunumuz yok ama artık sevmiyorum içimde varsa da sevgi bu sevgi artık onunla yaşamama yetecek kadar değil istemiyorum onunla ömrümü geçireceğimiz düşününce sürekli ağlıyorum mutsuz oluyorum annem de her kararında yanındayım deyip bana resmen pskolejik baskı uyguluyor çocuğuna yazık bak sana eşin ne yapıyor kıyma yuvana sen de üzülüyorsun bilmem ne kafamı karıştırıyor tamam diyorum vazgeçiyorum boşanmaktadır he ama yine ben senin yanındayım diyor her kararında sonra ben aramızda bi sorun yaşanmasa bile istemediğimi farkediyorum sürekli mutsuz ağlama isteğiyle geçiriyorum günlerimi sonra yine anneme söylüyorum tamam diyor boşanmak yanındayım planlar yapıyoruz geleceğe dair sonra yine başlıyor yazık bilemem ne vs vs yine kafamı karıştırıyor üzülüyorum vazgeçiyorum e sonra yine boşanmak istiyorum valla artık yoruldum bıktım ne yapcam bilmiyorum kafamı sürekli karıştiriyor pskllejim allak bullak ne istediğimi artık bende bilmiyorum annem yüzünden şimdi eşimin şu annbi zararı yok ama onla ayrılmaktan vazgeçince anlık bsy hissetmiyorum sonra istemiyorum ağlıyorum sürekli sizce ben napayim
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
(2,737 puan) tarafından
Kardeşim annene güvenerek sakın boşanma. Annene gidince çok mu rahat edeceksin. Çocuğun kendi annenin evinde bile olsa sığıntı gibi yaşar. Adam ne yaptı da bu kadar soğudun. Herkes sorunlar yasiyor. Bosaninca artık bekar hayatindaki gibi rahat olamazsın asla yani. Aslında Sen eşinden ayrılmak istemiyorsun psikolojik bunalimdasin. Psikologa git. Ruhun hasta. Ruhun iyileşti mi emin ol kiyamayacaksin esine, çocuğuna. Bosaninca ızdırap bitmeyecek daha da katlanacak sana net söylüyorum. Çünkü annen senin yanında degil. Sana yanında hissi vererek sana yaklaşıyor. Sonra ailene bagliyor. Emin ol o kadar kotu bir adam olsaydı kocan annen en başta seni ayirirdi. Dikkat et kardeşim ruhunun dinlenmeye ihtiyacı var. Çocuğun için cabalamalisin. Küs barış yapmak yerine yüzleş kocanla.
(126 puan) tarafından
Adam ne yaptı çocuk dogdugundan beri gözümden yaş eksilmedi hep maddi sıkıntı içine düştüm kumar oynadı borç yapti sorumluluk almadı bana ve çocuğuma annem baktı bütün ihtiyaclarimizi annem karşıladı bunun altında ben ezildim o ezilmedi ben gururuma yediremedim o yedirdi yaptığı borcun yarısından çoğunu annem ödedi varlık içinde yokluk yaşattı hiçbir sosyal hayatım evlendiğim günden beri olmadı ne koca olabildi ne baba ama bunlar dışında beni çok sevdiğini söyler sürekli pişman olduğunu herseyin düzeleceğini ama hiçbir şey düzelmedi evde iyi bir insandır yemek beklemez cocuguyla ilgilenir disari hayatı yoktur ama bi erkek gibi değil olamadı anlatabiliyo muyum bilmiyorum dovmesi yok sevmesi yok ama başımda bi koca da yok annem kocalık yapti bana resmen tüm bunlar beni soğuttu bilmiyorum yeterli sebepler mi bunlar gerçekten kafam bi milyon sevmiyorum ama annem boşanmayayayim diye elinden geleni yapıyor he bu arada onun ailesi tüm bunlar yaşanırken ne maddi ne manevi yanımızda olmadilar
-Reklam-
0 oy
(138 puan) tarafından
Bu karar senin kendi kararın olmalı kimsenin seni etkilemesine izin verme bence sonuçta yaşayan yaşayacak olan sensin istemediğin mutlu olmadıgın bir evliliği de sürdürmenin anlamı yok bence ki bu mutsuzlukla çocugunuza zaten iyi şeyler veremezsinizki çocuklar herşeyi farkeder hisseder asıl ozaman çocugunuza yazık. Ayrıl yada ayrılma ama bir karar verip dimdik arkasında durup onu uygula ve bu gitgellerden kurtul bence
(126 puan) tarafından
Oyle ama annemden başka gidecek de kimsem yok mecburum ona söylemeye o da her seferinde bana vicdan yaptırıyor çocuğuna yazık dövmuyo sovmuyo napiyo bilmem ne çok hata yaptı eşim bi sürü sorun yaşadık o zaman da defalarca ayrılmak istedim annem hep arkandayım deyip barıştırdi artik o kadar yoruldum ki bıktım ölmek istiyorum
0 oy
tarafından
Karar senin kararın canim sen aynı evde yasıyosun sonuçta sen daha iyi bilirsin annende kötülükce  demiyodur ama saygı duyması lazım kararına. Ama sen sağlıklı kararda veremiyosun gibi biraz danışsan Iyi olur psikiyatriye falan rahatlarsın 
(126 puan) tarafından
Evet veremiyorum gerçekten kafamı herkes karıştırıyor bi oglum var aşırı yaramaz anneme gitmekten başka sansim yok bosaninca onun tedirginliği etraf ne dee tedirginliği bu yaşta dul kalma korkusu eşimin gerçekten şu an bi zararı yok düşüncesi ama kendimle kalınca da onunla yaşamak istemediğimi sevmediğimi anlıyorum yaklaşmak istemiyorum konuşmak istemiyorum dokunmak istemiyorum ve bu uzun zamandır böyle yeni değil sevmiyorsun niye devam ediyorsun diyorum of valla yoruldum artik
0 oy
tarafından
Çocuk oyuncağına çevirmişsiniz resmen bu evlilikten hayır gelmez ki artık anne için evli mi kalınır senin hayatın senin kararın 
(126 puan) tarafından
Benim hayatım ama benim kararım olmaktan çoktan çıktı bir kararım veriyorum ayrilcam diyorum bu sefer annem vicdan yaptırıp pişman olursun deyip kafamı karistiriyor sinirlerim çok bozuk
tarafından
İşte buna izin verme belli ki seninde kafan karışık öyle olmasa bu kadar çabuk kararın değişmez. Sen önce bir kendinle baş başa kal düşün ne istediğini anla kendini anla sonra bir karar ver ve arkasında dur o kararın ne olursa olsun arkasında dur annenmiş çocuğun muş kocan mış kimse etkilemesin bu kararı. Bu kararın ister bitirmek olsun ister devam ettirmek ama kararlı ol

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 966 göst.
19 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 551 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yapmabe1 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 272 göst.
6 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,401 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,099 soru

24,134,428 cevap

334,217 kullanıcı

...