0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (11,046 puan) tarafından
Evde mayaladiginiz yoğurdu kaynattiginiz tencerede mi mayaliyosunuz yoksa farklı bir kapta mi mayaliyosunuz

8 Cevaplar

0 oy
(16,989 puan) tarafından
Hayir plastik yoğurt kabi yada cam kavanozda mayaliyorum. Kaynattiğim tencere fazla yer kapliyor dolapta. 
(11,046 puan) tarafından
Ben 5 litre aliyip o şekilde hepsini mayaliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Kaynatigim tencerede mayaliyorum ama yogurt için ayri tencere bakiyorum 
(11,046 puan) tarafından
Benim yoğurt tencerem var onda başka bişey pisirmem de Instagram'da bakıyorum herkes cam kavanoza mayaliyo ben üşenirim herlade 5 litre sütü kavanoza bol mayala
(1,944 puan) tarafından
Aynen ben de yapamam öyle zaten denedim yoğurdum tutmadi tutsaydi kolay olan bu benim icin ama emayeler var yoğur icin onlardan almak istiyorum
(11,046 puan) tarafından
Benim masallah hep çok güzel tutar taş gibi ama kavanoz da denicem bakalım herkes öyle yapiyomus
(1,944 puan) tarafından
Ben beceremedim onu acikcasi isime de gelmedi tekrar tekrar denemek
0 oy
tarafından
Yarım litrelik cam kavanozlara yaoıyorum. Bir öğünlük oluyor çok taze kalıyor 
(11,046 puan) tarafından
Ben üşenirim sanırım ya ben kaynattigim tencereye mayaliyorum
tarafından
Kız üçenevek birşey yok ki. Tencere içinde mayalayıp kavanozlara alıyorum sonra fırına koyuyorum. Fırında mayalıyorum ben. Hiç sulanmıyor ama böyle porsiyon porsiyon olunca
(11,046 puan) tarafından
Akşama süt getirecek bakalım bende kavanozda deniyim. Bende fırında yapıyorum çok güzel tutuyo
tarafından
Evet yaa. Ayarını bi tutturdun mu maşallah taş gibi oluyor
(11,046 puan) tarafından
Annem hep mayalardi hiç hazır yemezdik evlendim bende hiç eve hazır almadım hep kendim mayaladim severim ben yoğurt ayran çocuklarım da seviyo şükür hafta da 5litre bitiyor
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Cam kavanozlara yapıyorum daha iyi oluyor bence 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Cam kavanozlara mayalıyorum taş gibi oluyor :)
(11,046 puan) tarafından
Bende tencerede yapıyom oda taş gibi oluyoda açınca ister istemez sulanıyor biraz
(1,276 puan) tarafından
Kavanozlar bereketli oluyor hem taze hem sulanmiyor bir kere dene farkı kesinlikle göreceksin. Küçük mama kavanozlarına oğluma mayalıyorum. Dışarı çıkarken kolaylık oluyor.
(11,046 puan) tarafından
Denicem bakalım kavanoz ayarlamam laizm
0 oy
(14,751 puan) tarafından
Hepsini mayalayacaksam kaynattigimda az mayalayacaksam anneannemden bakır kap getirmiştim onda yapıyorum çok mayalarsam süzme yapıyorum çünkü 
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Farklı bir kapta genelde yoğurt kovasinda mayalarim yada emaye tencere varsa orda çok güzel oluyor
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Ayri bi tencerem var ona mayaliyorum ama tencerem 4 litre. Eskiden kalan 1 litreyi 1 litrelik kavanoza mayalardim. Simdi 4 kucuk kavonoza mayaliyorum bebegime vermek icin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
31 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
16 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kelebek99 (28 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 348 göst.
9 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,065 soru

24,038,911 cevap

329,044 kullanıcı

...