0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim 18 yaşında babasını ne yazık ki bir cinayetten kaybetti. Bu yüzden kendisi de baba olmak istemiyor, sürekli ben zaten erken öleceğim. Çocuğum babası kalır diyor. Psikologla konuştum böyle travmalar yaşamış insanlar şey diye düşünüyormuş: benim yaşadığımı çocuğum yaşamasın, bir gün bende öleceğim çocuğum benle aynı acıyı yaşamasın. Ya da benim babam öldü o yüzden bende baba olamam. Çok üzülüyorum kızlar artık üstüne gitmek istemiyorum. Evliliğimizin ilk zamanları bebek istiyordu hatta bir kere gebe kaldım geçen yıl düşük yaptım. 2.5 yıldır evliyiz. Artık çocuk fikrine iyice uzaklaştı, hiç olumlu bir şey söylemiyor. Benim babam da babasını çok erken yaşta kaybetmişti, babası akciğer kanseriydi ölmeden önce çok öksürürmüş. Küçükken evde öksürdüğümde babam çok kaygılanır gerilirdi :( 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Offfff okurken içim gitti ya :'( çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah yardımcısı olsun hakkınızda hayırlısı olsun. Maalesef tek başına bu travmayı atlatamaz destek alması gerekiyor 

tarafından
Zor bir durum gerçekten insan nasıl yaklaşcağını bilemez

Ama siz hep cesaret verin ona veriyor sunuz illaki ama çok ihtiyacı vardır buna
tarafından
Evet hep diyorum sen çok iyi bir baba olursun şöyle olursun böyle olursun falan diyorum
tarafından
Demek ki daha vakti var her nasip vaktine esirdir hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
tarafından
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
tarafından
Rica ederim ne demek ❤️
-Reklam-
0 oy
(17,782 puan) tarafından
Aslinda baba olursa babasinin acisini unutacağini bilse hiç düşünmeden isterdi. Benim eşimde annesini kaybettiği için travma yaşiyordu. Keşke dedim anneni kaybetmeden önce seninde çocuğun olmuş olsaydi. Anne acisini evladina sarilarak atlatirdin. Çünkü diğer kardeşlerinin hepsinin çocuğu varmiş ve kimse annesinin ölümünden eşim kadar etkilenmemiş. Bu sözüm onu çok etkiledi. 2 kizimiz var Allah bağişlasin. Eşim baba olduktan sonra içimdeki anne yanginina su serpildi, sanki içimdeki boşluk doldu diyor. Onu anladiğini hissettirerek yaklaş. Eminim baba olmak çok iyi gelir eşine. 
tarafından
Doğru söylüyorsun bende öyle düşünüyorum tamamen
0 oy
tarafından
Beraber gidin eşli terapi adı altında ama bu sürede çocuk konusunu hiç açma 
tarafından
Kabul eder mi bilmiyorum
tarafından
Beraber gideceksiniz nasilsa hiç söyleme ona sen randevu al kapısına gidin ordan dönemez nasilsa 1 kere girsin içeri fakat doktorun yanında hemen çocuk konusunu açıp adamı kacirtma Bi kac seans sonra açarsın konusunu o içeri Bi girip rahatlamanin tadını alsın önce
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Canim biraz bekle kendine bırak düzelir ama madem oyle niye evlendi 
tarafından
Evlenmeden önce böyle değildi hep bebek konusu açar her konuyu buna bağlardı
(2,938 puan) tarafından
Ama bekle ya. Düzelir inşallah
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Sanırım ilk bebeği kaybetmenizde onda biraz korku yaratmış ister istemez yine aynı olursa diye endişelidir .
tarafından
Bilmiyorum üzgünüm artık
(7,817 puan) tarafından
Düzelir inşallah.
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin canım ama eşinin bence başka düşünceleri var. Yani sırf babasi olduğu için bebekten vazgeçmez.

Benim eşimin babasida, eşim küçükken vefat etmiş. Eşim tam tersi kızıma o kdr bagliki. Bir gün kızdığıni hatırlamam çok seviyor. Benim eşimde ben baba sevgisi görmedim kızım görsün mantiginda
tarafından
Travma herkeste farklı etki gösteriyor
tarafından
Aynen canim ama bence tek bu sebeb olamazki.
Yani altında yatan başka sebeblerde olabilir
tarafından
Evet maddi de olabilir

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 881 göst.
+2 oy
22 cevap 705 göst.
10 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 953 göst.
0 oy