0 oy
175 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (68 puan) tarafından
Kazılar mikrodalga almayı düşünüyorum önereceğiniz model ve marka var mı ? Ya da airfray mi mantıklı bu mantikliysa bunda önereceğiniz model ve marka nedir yorumlarınızı bekliyorum:)

5 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Yani airfry daha mantikli degil mi 
(163,375 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(14,147 puan) tarafından
Degil mi amaaaa
tarafından
Kesinlikle. Hem içinde yemek isitabiliyorsun buz çözdürebiliyorsun daha bir sürü şey ☺️
(163,375 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️ kizlar ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mikro dalga var bende elim ayağım yemek ısıtmaya süt ısıtmaya ekmek ısıtmaya çok iyi oluyor airfray bende yok şimdilik gerek duymuyorum kendimize ait ev alırsak belki o zaman alırım nasip 
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Bosch un mikrodalga firini kullaniyorm memmunum b3n olsam mikrodalga tercih ederim 

Airfrrwy philips gibi yuksek fiyatli markalar9 twrcih etmeyecekseniz kuru kalabalik sanirim annemde kumtelin var dakikalarca bekle guzrl pisirmiyo giden elektrige oluyo
(14,147 puan) tarafından
Ben de normali var memninum valla elim kolum oldu
(3,553 puan) tarafından
Kac dk suruyo ortalama atiyorm patates kizartmasj bizde 20 dk suruyp 200 derecede o kadar saatt3 normal firinq da atarim esprusi ne diye dusndm ben
(14,147 puan) tarafından
Herkesin bakis acisi farkli cnm sanirim.yanj ben aylarca dusundum alsammi diye arkadas beni ikna etti iyiki de etmis pratikligini seviyoeum bizim evde tavuk cok gidiyor o yonden benim icin cok pratik patates kizartmasini da 180 e atiyorum dakikasina dikkat etmedim ama 15 dakikayi az gexiyo faturam a aman aman yansiyan bir durumda gormedim
(3,553 puan) tarafından
Ben faturaya yansir diye de kullammaya da cekiniyorm tvuk hic dememedim
(14,147 puan) tarafından
Ben surekli kullaniyorum bi yansima olmadi oyle yani...tavuk falan cok yapiyorum elim kolum oyuzden
0 oy
tarafından
Mikrodalga dururken airfray neymiş zaten fırın airfray işini görüyor ama mikrodalga daha önemli koca yemeği tencerede ısıtma buzluktan et çıkarıp 1 gün bekleme derdine son at tabağa isit at mikroya eti çöz sütü ısıt ekmegi yemeği vs ısıt 30 saniyede işin biter 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
İyide ikisinin de amacı farklı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ikra hafsa (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Simaygule (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 361 göst.
5 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simaygule (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
14 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,099 soru

24,081,959 cevap

331,251 kullanıcı

...