0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar dünde sordum postum.kapandi neyse alerji geçti mi diye yumurta denedim üç gün bu kez kakada kan yoktu ama çok fazla balgam gibi mukus vardı ve kabarcıklar gördüm köpük gibi alerji kan olmadan da böyle oluyor mu nolur bilgisi olan yazsın doktora danisicsm birazdan 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet oluyor tabikide
(269 puan) tarafından
Kız yapıldı doktor kanda baktı biz diyet yaptık bir süre sonra test temiz çıktı ama üç gün deneyin yumurta dedi denedik kan yok şükür ama mukus var işte oda kafami karıştırdı
tarafından
Çıktımı alerji.
Benim kızımdada süt ve yumurta vardı.
Nerdeyse 20 aylık olana kadar devam etti
(269 puan) tarafından
Yok canım negatif çıktı kanda baktı doktor yumurta beyazı ve sarısı negatif dedi ama siz üç gün deneyin dedi yine denedim kan yok şükür mukus var işte oda kafami karıştırdı sizin hep kanlimiydi kaka nasıl devam etti
tarafından
Hayır bizde hiç kan olmadı. Mukus oldu yüzünde sivilceler çıktı. Ağlama krizleri huzursuzluk kusma vs vardi
(269 puan) tarafından
Anladım canım mukustan mi anladiniz gerçi sivulcedemde anlaşılır bizde atopik egzama var ondan onuda net anlayamıyorum karışıyor hangi diye genelde kaka kontorl ettim oda ilk denedigimde kan olmuştu şimdi mukus var böyle parlak sümük gibi baya
-Reklam-
0 oy
(269 puan) tarafından
Bu uyarı veren ne akla hizmet uyarı veriyor bir desin bakalım kim o uyarı veren

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,035 göst.
+1 oy
5 cevap 322 göst.
+1 oy
1 cevap 44 göst.
+3 oy