0 oy
506 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (789 puan) tarafından
32 aylık iki gün oldi daha bir kere klozete çiş yapmadı sabah bir kere kaka yaptı hep üstüne yapıyor bugün de 2 3 sat çişini tuttu sonra da anne cisim geldi diyor ama.altina yapmış oluyor o arada üstümü değiştir diyor neler denedim ama yok asla kolzete yapmıyor benim kızımda mı sıkıntı var ne yapcam bilmiyorum akşam sa 5 10 dj da bir çişim var diyip koşuyor ama yapmıyor offf ne yapcam hazır mı değil acaba kaynanam da açmış altını bağladın bu zamana kadar boş boş konuşuyor sinir etti beni 

11 Cevaplar

0 oy
(1,151 puan) tarafından
Çocklar için oturak var onlardan almayı dene bunlar da normal yani
(789 puan) tarafından
Ne kadara öğrendi peki böyle yaptı mi
(1,151 puan) tarafından
Yaptı kızmadan sabırla bekle. Kızarsan hep işer. Ben kızıma kakasında kızmştm neden yapmıorsun diye. Bazen iç çamaşırını kirletecek şekilde kaçırıyor. Ama kosa sürdü 1 haftav
(789 puan) tarafından
1 haftada öğrendi yani masalAllah iyiymiş benimki sanki ayarlar sürecek iki gündür hiç ilerleme yok offf
(1,151 puan) tarafından
İki gün olmş daha pes etme derim
(789 puan) tarafından
Yok etmiycem Allah'ın izniyle
-Reklam-
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bu süreç sabır ister cnm ne kendini ne onu yıpratma elbet öğrenir koca insan değil bunlar hemen herseyi yapsinlar öğrenir bi kac haftaya merak etme hep altına yapacak hali yok
(789 puan) tarafından
İnsalalh canım ya insalalh
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Bende bu gün başladim bizimde 32 haftalık bir defa tek  kaka yaptı 3 defa islati kendini ve bizde dakika başi WC ye gidiyoruz ama boş Allah kolaylık versin inşallah 
(789 puan) tarafından
Benimki de sabah bir defa kaka yaptı iki gündür hiç çiş yapmıyor yaptıktan sonra kaka yaptım diyor öğlen tuttu kaç saat en sonunda tam yapamıyor sıkıyor kendini 5 dj da bir damla damla yapıyor yine üstüne gidip bekliyorix birşey yok
0 oy
(1,057 puan) tarafından

Bende bugun basladım sandalye tarzı oturak aldım sevmedi 

image

bunlardan aldım cok sevdi şimdilik 

0 oy
(1,057 puan) tarafından

image

bunuda tavsiye ederim 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende bugün başladım 33 aylık. Sabahtan beri 15 kere altını değiştirdim. Çiş sadece 1 defa klozete yaptı. Kaka daha yapmadı korkuyor biraz lazımlıktan. Sabır etmekten başka birşey gelmeyecek elimizden malesef :( birde benim bebeğim tam konuşamıyor konuşma geriliği var 
(789 puan) tarafından
Seninki yine bir defa yapmış benimki asla yapmadı iki gündür sadece kaka yaptı sabah daha da gelen giden yok
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Benimkini de saat 5 de açtım altını 30 dk oldu tuvalette oturali cisi var yapmıyor biliyorum daha şimdi yaptı 9.7 gece bidaha getireceğim 2 kez altına kaçırdı 3. Ye yaptı tuvalete çok şükür 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Canim lazimlik al ya hemen klazefe öğrenmez ki ben çocuğum 4yasinda çocuk lazimliga otuyordu yeni birsktim normal tuvalete otuyor 
(789 puan) tarafından
Klozet dediğim de çok klozeti aldım canım
(2,938 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Hazır degillik bir durum yok daha ne zaman acican bezini 5 yaşında mı. Normal bu anlattıklarin eğitim verenlerin hepsi bunları yaşıyor benim oğluma eğitim vereli aylar oldu hala altına kaçırdığı oluyor zamanla öğrenecekler. 
(14,201 puan) tarafından
Ben çok araştırdım merak etme sen çocuğun hazır olup olmamasını klozete yapmamasından değil farklı hareketlerinden anlarsın adam gibi okusaydin anlardın yazılanları kimin çocuğu ilk günlerde oturuyor
(789 puan) tarafından
Hayır yani sen neden hep böyle ters ters cevaplar veriyorsun insana daha öncede denk geldim sana bir kaç yorumda insan govi teselli vermek varken ne diye ters ters konuşuyorsun 5 yaşına kadad bezlemem mümkün mü sence ?? Ben de araştırdım eğer wcyw gitmeden korkuyor ise üstüne gitmeden bir kaç hafta ertelemek lazımmış bilseydin bunu böyle saçma yorumlar yazmazdin ...burda senin gibi bir kaç eski kullanıcı daha var böyle bir artistlik peşindesiniz de yani burda olacak iş değil bunlar ya adam gibi yorumunu yap yapmayacaksan da her postun altına kaos yaratıp çıkıp gitmeyin...
(14,201 puan) tarafından
Burda artistlik yapmak benim ne işime yarayacak mesela bir örnek ver? Sen önce dön bı kendi ne yazdığına bak korkuyor yazıyor mu bir yerde?? Sadece klozete yapmıyor yazmışsın. Ayrıca iyi takip etmişsin beni devam et kolay gelsin.
(789 puan) tarafından
Seni takip etmedim o kadar kötü kalplisin ki seni takip görmemek fark etmemek mümkün değil neyse ya kime ne anlatıyorum bende parmaklarıma yazık hadi çık postumdan bana yazma birşey bundan sonra aklınj kendine sakla ha birde piskiyatriye gitmelisin iyi değilsin sen ...:) yazdığın bile okumam şu saatten sonra sen devamkeee
(14,201 puan) tarafından
Hangi cümlem bu kadar zoruna gitti merak ettim :D yaranı kanattım galiba
0 oy
tarafından
Hazır değil çocuğunuz hazır olursa illa bi sinyal verirmiş çocuk bezini çekistirir mesela
tarafından
Oğlum 19 aylık bezini çekiyor pijamasini indirmeye çalışıyor bezden kesmemi mi istiyor yani canim erken mi sence yoksa kesmeye başlasam mi
(789 puan) tarafından
Aslında çişini kakasını yapınca rahatsiz oluyordu önceden altımı değiş anne kaka yaptım derdi farkında yani ama kolzete yapmaya korkuyor
0 oy
(1,866 puan) tarafından
3 yaşında oğlum memleket e gitcem bıktım sormalarndan kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bu konuda kac kere denedim bugün yine aglmmak içinde kendimı zor tuttum en son kabız oldu hiç yapamadı yaparken ayakta tabi çıldırdı yırtıldı poposu çözmeltmedim asla kabul etmiyor bugün caresiz hissettim kendimi oturamadı cocuk yürüyemedı tutuyo çişini bile acile gıdecektm eşimde yok  en son düzeldi kakasını bezine yaptı altına yapsa onada razıyım 
(789 puan) tarafından
Aslında kakası normal diyorlar çişini yapıyor mu
(789 puan) tarafından
Kakayi yumuşatan damlalar varmış ondan al ver enin de sonunda yapar ben pes etmiycem hemen bez bağladın bir daha acsaydin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 535 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 334 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
0 oy
6 cevap 543 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Merveemirinannesi (21 puan) tarafından soruldu