0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sağlık ocağındaki hemşire istersen randevu oluşturalım dedi. Bende tamam dedim . 

Ama aciyormu test verirken onu merak ettim

6 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra verdim, çatıya aldılar 1 dk anca sürdü. Acımıyor. Smear testini her yıl istedi doktorum yine vereceğim.
tarafından
Neden her yıl istedi. 5 yılda bir dedi bana hemsire
(1,276 puan) tarafından
Bana hemşire demedi, ben özele gidiyorum doktorum dedi. Her yıl bir muayene edelim smear alalım diye. Bana da sağlık ocağı vs hiç bir şey demedi daha 16 buçuk aylık olduk. Rahim hastalıkları belirti vermeden ilerleyebiliyor demişti. Artık maddiyattan mi muayneye davet edildim gerçekten senede 1 bakılmalı mı bilmiyorum. Ama Mayıs'ta gideceğim geçen sene Haziranda  gitmistim.
tarafından
Hım anladım canım. Banada diğer sağlık ocağı dememisti. Sağlık ocagini değiştirdim ordaki hemşire soyledi.
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Huni gibi bir şey sokuyorlar sonra bir çubukla sürüntü örneği alıyorlar. Bende biraz acımıştı sonra da haliyle lekelenmeler olmuştu. Anlık bir acı.
tarafından
Off bu kadınların çilesi hiç bitmezmi
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Spiral taktirdiktan sonra doktor smear aldi hiç acı yok kulak çubukları var ya onların uzunuyla rahim agzindan numune aliyo
tarafından
Taktirdiktan sonra niye aldiki. Bende taktirmistim almamislardi.
Valla doğum yaptım ama orami açmaya herzaman cekiniyorum
(4,341 puan) tarafından
Spiralden dolayı almadı zaten alınacakmış hazir gelmişsin şimdi alalim dedi. Bende çok çekiniyorum şu cataldan çok korkunç bisey
0 oy
(13,027 puan) tarafından
Yok kız acımıyor sütünü testi gibi kısacık sürüyor zaten 
tarafından
Ay iyi bari de orayı açmak mesele
0 oy
(12,152 puan) tarafından
Sağlık ocağı yapıyor mu o testi 
tarafından
Sağlık ocağı ile toplum sağlığı merkezi aynı binada.
Randevuyu sağlık ocağındaki hemşire yaptı. Randevu gününde bir üst katta toplum sağlığı merkezinde verecegim
(12,152 puan) tarafından
He bizim burda sağlık ocağı yapmıyor da ondan sordum
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra yaptırmıştım hiç acımıyor bi aletle biraz açtırıyor sürüntü alıyor sonra çok kısa sürüyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 398 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 596 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
0 oy
2 cevap 293 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Minikhayaller (544 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,014 cevap

350,766 kullanıcı