0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 7 ayda yumurta alerjimiz var diye diyet yaptık 9. Ayda doktor genelde geçiyor diyip kanda yumurta sarısı beyazı alerjiye baktı negatif çıktı ama üç gün çay kaşığıyla yumurta deneyin dedi bende denedim ve üç günün sonunda bu sabah kaka yaptı içinde kan felan yok şükür yani geçmiş mi oluyor alerjisi artık verebilirmiyim yumurta biraz daha bekliyim mi 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(6,541 puan) tarafından
Evet canim kaka da kan yoksa, kusma yoksa,vucudunda kizriklik egzama vs yok ise gecmistir. Biz 7-7.5 aylik gibi denemistik gecmisti.
(269 puan) tarafından
Kusma ne kadar olmalı ki canım dün kustu az birşey yumurta yedi su içti anne sütü de alıyor ben ondan dedim herhalde kustu burde vücudunda birşey göremedim yani geçmiş dimi veriyim artık şükür bizim atopik egzamamiz var zaten canım krem kullaniyorum onada ama çok belli birşey yok yumurtada sonra
(6,541 puan) tarafından
Benim bebegim baya kusardi. Ben emzirirken diyet acma doneminde anladim alerjiden dolayi kustugunu. İstersen 2-3 gun ara ver oyle dene bakalim tekrardan kusacak mi. Bi de ben bi besine tepki verince bi hafta ara verip denerdim bu kez bisey olmazdi.
(269 puan) tarafından
Yok canım o kadar kusması çok az ama kafasında kızarıklık var ensede kasıyor ondan mı işte ama vucundunda yok
(6,541 puan) tarafından
Olabilir canim, benim bebegime tahin vermistik 2 hafta kasindi :( baska bi belirti yoktu.
(269 puan) tarafından
Yumurtadan öncede öyleydi kızarık kasiyodu canım
(6,541 puan) tarafından
O zaman baska sebebi vardir. Ya da baska biseye alerjisi
(269 puan) tarafından
Atopik egzamamiz var ben ondan diyorum birde saçları uzuyor acaba ondan huylaniyorda kasıyor mu diyorum dişte olabilir diyorum işte
(6,541 puan) tarafından
Egzamadir muhtemel. Ama siz daha iyi anlarsiniz kizarikligindan falan. Belki baska biseye tepki vermistir.
(269 puan) tarafından
Kremi sürünce geçiyor canım da bugün kakasinda baktım mukus var kan yok mukus tek başına alerji belirtisi mi
(6,541 puan) tarafından
Doktorumuz mukus icin olabilir demisti. Yani bi sekilde alismasi gerek ,cok buyuk belirti vermedikce devam demisti. Hatta egzama icinde vucudunun 4 te 3 ü kizarana kadar sorun yok demisti. Ama ben biseye tepki verince hemen kestim cunku benim bebegimin uykusunuda etkiliyodu alerjen besinler.
(269 puan) tarafından
Anladım canım vucunda kızarıklık belki sonradna çıkar ilk denememde sonradan çıkmıştı bende vermiyim asiyida yaptiramadik zaten siz yaptırdınız mi
(6,541 puan) tarafından
Hangi asi canim rota mi
(269 puan) tarafından
Yok canım 9. Ay aşısı
(6,541 puan) tarafından
Hayir canim 1 yasinda yaptirdik . Bizim ki suan 18 aylik.
(269 puan) tarafından
Aynen canım en iyisi o zamanlarda yapılmasi daha mantıklı oda alerji gecerse
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 311 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hcrd2626 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 1,092 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nisosumm (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
6 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ksldnjxkckv (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,041 cevap

331,210 kullanıcı

...