0 oy
588 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,299 puan) tarafından
Kizlar bayramin ilk gunu Kaynamla tartistim .bugunde tartistim malesef huzurum kalmadi evde görümcelerim yüzünden .. eve gelip gidiyorlar biz ailece birbirimize giriyoruz..kaynnam yemin etti 2 ay sonra ayircam dedi...bende dedim artk evimi ayır senin kizlarin hizmetciligini yapamam onlar yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum tamam dedi 2 aya kadar dayanacam bekleyecm ama cok stres yaptim kizlar bana dua edin lütfen ben asla kimsrye kötülük etmedim ama insnalar cok kötü:(çok dolmuşum  kusura bakmayin 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ev üstüne ev olmuyor ya 
(2,299 puan) tarafından
Gelde kaynnama anlat
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bu bırlık oturmayı bastan kabul etmemek lazım
(2,299 puan) tarafından
Eşim büyük diye ailesi istedi ev yoktu ve 2 yil demisti esim ayırmadı malesef herseu güzeldi aslinda çıkmayı düşünmedim ama görümceler im bozdu herseyi
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah ayrı evin olur 
(2,299 puan) tarafından
Evim var ayri deyilm
0 oy
(9,958 puan) tarafından
Birlik oturmak iyi diyil 
(2,299 puan) tarafından
Malesef deyil
0 oy
tarafından
Esin ve kayinpederin niye müdahale etmiyor bu duruma 
(2,299 puan) tarafından
Biliyorlar ayirir babası ondan demezler ama ben tavir aldm onalra eve gelmezler artk..
tarafından
İnşallah
(2,299 puan) tarafından
Dua et olurmu bana canm
tarafından
Etmez miyim her zaman cnm :))))
(2,299 puan) tarafından
ALLAH razi olsun canm;-*
0 oy
(54,069 puan) tarafından
kaynanan.niye ayiriyo esinin ayırması lazim wlip başlarını ise yada kahveye gidiyorlar. kendileri aileleriyle Vakit geçirmiyor kadina.gelince dayan sabret 
(2,299 puan) tarafından
Esim biraz rahata düşkün hersey ailesi hallediyor ondan.. ama oda artk farkinda istiyor?? Evi var isi var arabasi var istese gidr de babasina kıyamıyor
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Ayy kıyamam ya . Rabbim kendi evinize çıkamayi nasip etsin. Ev ev üstune olmaz zaten 3 tane oğlum var ilerde nasip olursa gelinlerimle aynı evde kalmak istemem ya herkes kendi evinde rahat eder
(2,299 puan) tarafından
Tekirdağ canm.yok yaptım ama tam kivaminda deyil. Pek sevmiyorum da hazır sevyorum  bziim evde heo cay icilir kahve misafir icin var
(3,952 puan) tarafından
Oooo yakın olsak seni kahve tutkunu yapardim emin ol. Günde en az 3 4 defa içiyoruz bi arkadaşlarla hatta yalnizkende iciyorum ben
(2,299 puan) tarafından
Ben sevmiyorum canm.kesme yakin olsaydk komsularom var ama  pek gitmiyirm surekli davet ediyrlar kahve icin
(3,952 puan) tarafından
Git kız ne güzel komsuluk gibisi var mı.  Biz hergun bi aradayiz hatta ayni gün icinde defalqrca birbirimize gelir gideriz
(2,299 puan) tarafından
Ev icinde olunca insan gidemiyor. Komsularom i hep görüyorum disarda kapida otururz bahçemiz var ama is guc bazen firsat olmuyor
0 oy
(5,314 puan) tarafından
anam su kaynanalar ne ister bizden anlamis degilim biz baska sehirde olmamiza rağmen kusuz konusmuyoruz Allah yardimcin olsun 
(2,299 puan) tarafından
Amin.. vala normalde cok iyi hakkını yiyemem ama kizlariiii amannnn yılannn
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Kaynananın ayırmasını beklersen daha çok beklersin bence
(2,299 puan) tarafından
Yok kadin kararli canm bende dedim ya hzuurm yok oda tamam dedi
(6,676 puan) tarafından
İnşaAllah gönlündeki gibi olur
(2,299 puan) tarafından
Gönlümdeki hayırlısıyla olur inslalah
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Ah ah şu görümceler yok mu Allah ıslah etsin 
(2,299 puan) tarafından
Ne yapıyorlar sa karşılarına çıksın diyorum hep
(1,794 puan) tarafından
Çıkar canım Allah yarına bırakır da kimsenin yanına bırakmaz
(2,299 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 496 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 273 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,673 göst.

Kategoriler

1,473,219 soru

24,121,934 cevap

333,523 kullanıcı

...