0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Kızlar ikinci normal doğum daha kolay olur mu tecrübeli olanlar

6 Cevaplar

0 oy
(17,101 puan) tarafından
Benimki daha zor oldu. Belli olmaz yani. 
(105 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler
(2,232 puan) tarafından
Aynen annemde kardesimde çok zor doğum yapmış bir dünya dikisim vardı diyor hâlen dikiş doğum deyince kadın bir hoş oluyor
(17,101 puan) tarafından
Bende de travma oldu valla. Ilk doğumum bu kadar zor olsaydi asla ikinciyi yapmazdim
-Reklam-
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Ah ah her dogumum zordu 4 tane dpgurdum 
(105 puan) tarafından
Öyledir muhakkak hiç kolay değil gerçekten
0 oy
(983 puan) tarafından
2. Doğumu yapmadım hamile de değilim ama bence daha kolay olur. Her doğum farlı tabi ama en azından tecrübe olur diye düşünüyorum. Mesela doğum yapalı 8 ay oldu. İlk zaman çok korktum ama. Şu an olsa hiç korkmam 
(105 puan) tarafından
Niyeyse ben korkuyorum ki daha hamileliğim çok yeni yine de düşünmeden edemiyorum ☺️
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Valla benmki asiri zor olduu herkesinayni olmazz kizimda.daha koalydi ilkin oglumda ck.zor.oldu
(105 puan) tarafından
Anladım canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten kadın olmak zor
(1,266 puan) tarafından
Aminn aminn evet cnm.sanada.hyrli.guzel.sancisiz.dogum.nasio.olsun.inslhh
(105 puan) tarafından
Amin canım hepimize inşallah
0 oy
(18,466 puan) tarafından
Benimki zordu. Oğlum kilolu doğmuştu çünkü. Şimdi 3.ye hamileyim bakalım bu nasıl geçecek 
(105 puan) tarafından
Kaç kiloydu canım
(18,466 puan) tarafından
4250gram
(105 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Canım birinci doğum çok zordu hiç kolay değildi ikinci doğum sancımı evde çektim başta gittim hastaneye 3 santim açılmam vardiler ve yatış istediler ben de yatmadım evde sancımı çekeceğim dedim geldim 4-5 saat evde sancımı çektim en sonra gittiğimde 8 santim açılmam vardı beni nts'ye bağladılar yarım saat oldu olmadı doğum yapsın kolay oldu doğumum yani zor falan da değildi ama üçüncü doğumum çok zordu acayip sordu sanki dersin ilk doğum gibi önemli olan evde sancağını çekemem hemen hastaneye gitme gidersen de ben sence ben burada çekemem evde çekeceğim diyeceksin en azından git hastanenin önünde otur orada çek ne bileyim yani yakın diye ya da bir akraban tanıdığın varsa oraya git hastaneye yakın olan bir yere git sancını orada çek ama hastanede çekime zaten yatıyorsun bebeğin çıkacağı varsa uzatıyorlar adamı o bebek çıkmaz geri giriyor içeri anasına satın ya vallahi ya erçekten çok zor ya bir de ikide bir alttan muayene yapıyorlar alttan muayene yapıyorlar resmen insan psikolojisi gidiyor ruhen Allah'ım yarabbim bir de onların vızırtıları falan derken İnsan doğuramıyor bir ya kınamıyor utanma da gidiyor zaten sancım varken bile gidiyor sancı da yok sancı olmadığı halde Doktorlar beni üstüme baka baka demek istediğim şey sen evde sancağına çek gidersen de eve gideceksin de zaten imza attıktan sonra hiçbir şey olmaz aman ne olacak
(105 puan) tarafından
Dediklerinin hepsini yaşadım ilk doğumumda hastanede tam 5 saat sancı çektim sonra doğdu kızım nst ye bağladılar hareket bile edemedim zaten ikinci de inşallah sancımı evde çekip gitmeyi düşünüyorum inşallah
(2,938 puan) tarafından
Evde çek canim ya korkana gerek yok suyun gekedimten sonra kanaman olmadıktan sonra hiç bişey olmaz zaten ve eğin haretketlerini hisediyorsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,035 soru

24,067,027 cevap

330,427 kullanıcı

...