0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Akşama ne yapıyorsunuz ben bişey bulamadım ya

28 Cevaplar

0 oy
(1,050 puan) tarafından
Yüksek çorbası ve pirinç pilavı ve salata 
tarafından
Afiyet olsun
-Reklam-
0 oy
(11,512 puan) tarafından
Benim mumbar dolması var pişiyor suan
tarafından
Ay mumbar deme bana nasıl yitiyorsun üz ya vala midem bulanıyor benimkide çok sever bende hiç sevmem
(1,050 puan) tarafından
Bende yemek istiyorum ama temizliğinden emin olduğum kişinin yapması lazım hamileligim de gorumcemler yapacaktı esim o yemez dedi o zamandan bu zamana aklımda hala :(
(11,512 puan) tarafından
Sen bir kere ye dersin nasıl bu yaşıma kadar yememisim o kdr güzel ki ama tabi herkesin yaptığı yenilmez çok çok temiz olmalı yoksa iğrenç bir yer yemek tövbe
tarafından
Asla yiyemem kokusu bile midemi bulandırıyor herkesin damak tadı farklı afiyet şifa olsun
(11,512 puan) tarafından
Teşekkürler cnm ♥️
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Tarhana çorbası ve kabak yemeği yapmıştım. Annem pilav ve tatlı göndermiş. Dert bugünlük bitti. 
tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(25 puan) tarafından
Kuru bamya yemeği pirinç pilavı cacık 
tarafından
Afiyet olsun
(25 puan) tarafından
Sen napçan
tarafından
Vala eşim müsait olup et getirirse karnı yarık pilav oğluma tavuk çorbası yapacağım
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Yeşil fasulye yaptım yanına ben yemem ama eşime pilav yapacağım 
tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(7,011 puan) tarafından
Köfte  kizatcam yanına pilav salata yeter
tarafından
Afiyet olsun
0 oy
tarafından
Zıkkımın koku katnanam yapmış yedim sağolsun boğazımı yırttı az kaldı sabrım bitiyo 
tarafından
Bi ara benimde öyleydi bi ara dediğim 1 hafta öncesine kadar ramazanı ful orda geçirdik şükür evimdeyim şimdi
tarafından
Allah'ın belaları kız haftada 1 gidiyorum her gittiğimde bişey oluyo hiç bilmiyorum ki oraya gidip evime güle oyna donmusum eşimle kavga etmemisiz nezaman gidip gelsek kavga kıyamet bosanirsak bunlar türünden bosaniriz biz
0 oy
(5,314 puan) tarafından
valla tavuk doner patates kizarttim .d

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 143 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 474 göst.
6 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde meraklı taze:) (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 266 göst.
16 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,008 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (24,468 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,835 soru

24,090,942 cevap

331,746 kullanıcı

...