0 oy
316 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (358 puan) tarafından

Bebeğimde Kansızlık Çıktı Doktor Bu Damlayı Kullanın Dedi Bebeğimin Dili

image

Siyahlaştı Kakasida Siyah Yeşil Bazen Gri Değişik Renklerde Oluyor Normal Mi Sizlerdede Oldu Mu 

10 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
İlk zmaan yapıyor sonra alışınca düzeliyor 
(358 puan) tarafından
Bir Buçuk Hafta Oluyor Düzelmedi Hem Dili Hem Kakası
-Reklam-
0 oy
(803 puan) tarafından
Canm ben kan ve d vitamin kullanmadım 
(803 puan) tarafından
Bebeğimi aşırı rahatsız ediyordu ebemle konsutum o da rahatsız ediyorsa kullanma dedi
(358 puan) tarafından
Bende Kullanmak İstemiyorum Açıkçası Ama Mecburum
(358 puan) tarafından
Bide Bu Kan Damlasını Werdi İnşallah Fayda Eder
(803 puan) tarafından
Canm benn bu arkadaşım vardı o da kullanmadı hiç birini şuan 2.5 yaşında ve çok sağlıklı bebeği bende istemiyordm zaten rahatsız oluncada kullanmadım. Güneş en güzel d vitamini bana göre
tarafından
Benimkise öyle mahvoldu çocuğum
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Ben ferrum kullanmadım ebe nin tavsiyesiyle bitkisel olan sideferden kullandim hiç rahatsız etmedi oğlumu. Büyük tuvaletinin siyah olması çok normal damladan dolayı.
(358 puan) tarafından
Ocean Kullandık Ama Fayda Etmemis Maalesef
(2,102 puan) tarafından
Sidefer dene bide canım bitkisel hicbi zararı yok.
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Hic kan damlasi kullanmadik çok şükür canim 
(358 puan) tarafından
Sıkıntı Olmadı Mı Tahlillerde
(6,157 puan) tarafından
Hayır saglik ocagi kafasina göre verdi ben kendi doktorumuza sordum dedi Hayır tahlil olmadan kan ilaci verilmez dedi  6 ayda 1 bakılıyor kan degerlerine simdiye kadar degerleri cok guzel cikdi 20 aylik oglum
(358 puan) tarafından
Biz de 6 ayda Kan vermek istedik Ama hiçbir doktor kabul etmedi 9 ayda verdik
(6,157 puan) tarafından
6 aylikti bakti 12 yas bakti 18 ay bakdi 2 yasinda birdaha bakicak  doktorumuz dogumdan snr oglumu ilk kontrol eden dr onunlada devam ediyoruz çok memnunum wapsapdan sormak istedigim herseyi soruyorum  doktor onemli cok duyuyorum kan bakmayan dr  by kg bakiyo onu saglik ocagidq bakiyor oysaki onemli olan  kan tahlililleri önemli
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Ben kızıma kullandım ama 1 yaştan sonra. Yan etki olmadı hiç. Değerleri yükselince bıraktım.
(358 puan) tarafından
Dili we Kakası ne kadar zamanda duzeldi
(2,112 puan) tarafından
Hiç olmadı onlar, ne büyük tuvaleti siyah oldu ne dili.
0 oy
(1,815 puan) tarafından
1 yaş kontrolünde aşırı kansızlık vardı o zaman kullandık canım kaka hep siyah oldu düzelmedi ama dili düzelir üstüne su içirdim hep bir de diş fırçaladık 
(358 puan) tarafından
9 Aylık Benim bebeğim Bizdede Kansızlık Çıktı Ocean Fayda Etmemis Nasıl Bi İzlediniz Acaba Biz Sabah Akşam Kullaniyoruz
(1,815 puan) tarafından
Önce 1 ölçek kullandık gece veriyordum 3 ay sonra yine düşük çıktı 2 ölçek olarak devam ettik canım 3 ay da öyle kullandık düzelince bıraktırdı dr. Yarın yine kontrol var 3 ayda bir kana gidiyoruz süt ve süt ürünü ile arasına en az 2 saat koyduk öyle fayda etti
0 oy
(8,685 puan) tarafından
Bende kullanıyordum kakası siyah oldu bide hep kabız gibi oluyodu bıraktım :/ bilmiyorum ya kullanmak zorundayız aslında ama yan etki yapiyo bence benimkide kansizdi bende kullanmayı bıraktım baya oldu şuan tahlil yapmadım bilmiyorum nasıl 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Bende kullandım kızıma kakasının rengi değişiyor ocean kullandık kanı düşük çıktı 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
İkisine de bunu kullanmadım kabiz yapıyo sidefer kullandım
0 oy
tarafından
Ben kan ilacı tavsiye etmiyorum ben pekmez kullandım kzıımda 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu