0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Kan pihtilasmam olduğu için 6 tane kimyasal gebelik yaşadım ecopirin 81 mg kullanıyorum ve folikasit verdi doktor. Ama kaç tane eczane gezdim o folikasiti bulamadım folbiol 5 mg vardı onu aldım. Nasıl bu kullanayım mi ya 

7 Cevaplar

0 oy
(175 puan) tarafından
Yani doktor hangisini verdi bilmiyorum ama folbiol sağlık ocağının verdiği bir hap onun yerine folidoce kullansan daha iyi.olur içindeki etken maddeler vs. İçin hiç bir kadın doğumcunun folbioli onerdigini daha duymadım sağlık ocağı sadece onu veriyo 
(59 puan) tarafından
He ya benim doktor folactive verdi ama bulamadım ki valla köy gibi şehir be anacım burda da bulunmuyor bi bu vardı bunu aldım. Bırakayım mı ben bunu napiyim bilemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de folidoce tavsiye ederim. Şuan piyasadaki en iyi folik asit diyebilirim
(59 puan) tarafından
Bırakayım mı bunu ben napiyim?
tarafından
Yarın pazartesi bi eczaneden alıver istersen dediğimizi. Reçeteye gerek yok ödenmiyor
(59 puan) tarafından
Burda bulmak zor be arkadaşım ya. Köy gibi şehir kaç tane eczane gezdim toz halde folikasit var bi. Asla guvenemedim bunu aldım onun yerine ya. Dur bakalım olmadı getirteyim
tarafından
Depoda vardır muhtemelen. Folidoce un yoka düştüğünü görmedim hiç. Depodan istetsin eczane
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Kullan ne olabilir banada doktor vermişti şuan oğlum gayet sağlıklı yani ben gebelik başlamadan 1 ay önce kullandım sonra hemen gebe olduğumu öğrenmiştim ilaçla alakası varmı bilmiyorum ama
(59 puan) tarafından
6 kimyasalim var daha yeni başladım buna da şimdi gebe değilim adetim yeni bitti deneyeceğim bu ay
0 oy
tarafından
Folbilol kullandım kaç mg hatirlamiyorum ama onu önerdi folik asit değeri yüksek diye bir düşük yaşamıştım o yüzden yüksek dozda daha iyi demişti bide folidays kullandım öncesindede ikiside gayet iyiydi 
(59 puan) tarafından
6 kimyasalim var işte benim de. Şimdi baslicam bu folikasite bu ay da deneyeceğim yine bakalim
tarafından
İçini ferah tut hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
0 oy
tarafından

image

Ben bunu kullandım 3 ay düşük olmasını engelliyor bi zararını görmedim çocugum sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür kullan bence yorumlarda doktor bunu şunu yazdı diyenler içinde doktor prim aldığı ilacı yazıyor kızlar iyi diye onu yazmıyor bu 55 TL ıkı sene. Önce bana doktor yazdı bunu eltimede yazmasını istedim ona 120 TL lik bi folik asit yazdı saçma bence niye fuzili  para verelim ki 

(175 puan) tarafından
Mg farkı var çok ağır demişti doktorum ondan değiştirdi  fiyat için demiyorum sağlık açısından bakin
tarafından
Ben kullandığımı söylüyorum canım bi zararını görmedim aynı doktorun ıkı yıl sonra eltime farklı ılaç yazmasını söylüyorum
(59 puan) tarafından
Ben de 55e aldim
0 oy
tarafından
Bana sağlık ocağı o ilacı vermişti. Kadın doğum doktorum kullandirtmadi. Normalden çok fazla doz varmış onda. Folvimix vermişti doktor onun yerine. Ama şuan hamile değilsen kullanabilirsin
tarafından
Hamilelikte almamız gereken folik asit miktarının 5 katı varmış bu ilaçta. İlla kullanacaksan 4 e falan böl öyle kullan.  Ama şuan hamile değilsen sıkıntı olmaz sanırım
0 oy
(3 puan) tarafından

Evet bende yeni aldım kullanıyorum 2. Günün 

tarafından

Bacı post eski ben de şimdi yorum yaptım farkedince sildim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 414 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 277 göst.
+3 oy
10 cevap 230 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde sibel216 (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,988 soru

24,066,447 cevap

330,392 kullanıcı