0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar eşim çok gezmeyi sevmez arabamız varken yine çıkıyorduk şimdi çıkarmıyor neymiş araba yokmuş felan filan sadece hastane market felan çıkarim o kadar ama arkadaşlarıyla içmeye olsun gezmeye olsun gider hemen ve ben hep gitme derdim veya çok çıkıyorsun geç geliyorsun derdim de derdim ama artık bir karar verdim ve içimden de öyle geliyor hicbirseyine birşey demeyeceğim yani istediği kadar ciksada dışarı tmm diyip gecicem yazmiycam çıktığında merak etmiycem çünkü sürekli kızardı ne arayıp duruyor felan filan artık tepkisiz kalmaya karar verdim sizce doğru mu yapıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Ben kocam hiç gitmez ne benle ne arkadaşlaryla o kadar özeniyorum ki eşim memur altımızda araba ama hiç bi yere götürmez nefret ediyorum bu huyundan bu yüzden hep eltim gile bağlı yaşiyoruz
-Reklam-
0 oy
(5,999 puan) tarafından
Esine gitme gel gezelim demek yerine sende kendi arkadaslarinla gez. Benim esimde arkadaslariyla takilir, araba olmayinca sanki toplu tasima yokmus gibi tribe girer kim gitcek vs der ama ben cocugu da alip arkadaslarimla plan yaparim. Bazen sadece cocukla yaparim, ikimiz basbasa gideriz. O gittiginde de aramam hic bi zaman, kendim gidince de arayip sormam o arar. Ben sevgiliyken de boyleydim, evlenince de boyleyim. Bu kadar ustune dusmeyin bence.
(269 puan) tarafından
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum
0 oy
(1,541 puan) tarafından
2 senelik olacak evleneli ilk zamanlar işten çıkınca hemen aradim nerede kaldın diye kızım var 10 aylık şimdi fazla aramam eşim bazen arar bazen ben aram
(269 puan) tarafından
Daha mı iyi yani canım
(1,541 puan) tarafından
Evet canım anneme yada  çarşıya gidince eşim ara

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,842 soru

24,174,825 cevap

336,056 kullanıcı

...