Sevgili anneler
Sizde nasıl evliliginiz ?
Eşime hic anlam veremiyorum ben 36 o 46 yaşında yaşlamı alakalı sizce ?
Mesela bayram gelio ben istiyorum önceden konuşalîm ayarliyalım ne giycemizi ki o günü zaten hep telaş oluyio ,mesela ben hep diyorum saclarını nezaman kestirceksin nebilim yanaklarını agdaliyalimmi gercekden cok calisiyo evet ama bende 1 cocugum var ve hamileyim ve yinede kendime bakmaya calisiyorum ...
Meselab evlenmeden önce konusduk aramizda 10 yas var ve ben dedim yas fark etmez ama kendine bakmayan erkeklerde belli oluyio beyaz sac sevmiorum boyariz falan dedim tamam dedi ama bütün ay kir kafayla gezio mesela önemli gün 1 gün önce boyom olmazki öyle cok morelim bozuluyio... hasta olsa bisi olsa ben ona bakarim sorun degil beni üzen kendine bakmio ve beni önemsemio sevdiginj söylio ama göstermio göremiom sanki
Ve alisveris yapiom falan diyo tamamda ama benfe ilgi istiyorum nasil desem disini firrcalamadan yanima gelince bazen tek bu yüzden istek olmuyio dinimizdede temizlik yokmu bunlari istemem cokmu sizce ???? Mesela digarayi evlenmeden önce dedim birak diye okey dedi birakmadi madem birakmiorsun ozaman rahatsiz etme dislerini fircala koku sür bende mutlu olayim nebilim ya cok üzgünüm bu konuda ;-( diyemiyorumda anlamio sanki hic beni konusamioruz
ben kendim güzellik uzmaniyim Ve esimin cildi çok kötü bakim yapayimmi diye pesinde dolaniyorum ya insanlar demezmi eşine bak diye ve diyordurda ama ben insanlar icin degil kendim görünce morelim bozuluyio hic önemsemio
Insan sevdigine iyi gözükmez istemezmi ???
En son mektup yazdim cünki söyledigimde direk benimle hic konusmio elestiriye gelmio demekki ben böyleyim falan diyo ben baska bilmiom diyo okadar ama insan düzeltmeyw calişmazmi sormazmi sen zaten hep mutsuzsun diyo :-(
Ama bir kadin bacani almazsa bakimina dikkat etmezse hemen elstiriliyo aldatilio pjamasina bile dikkat ediliyo ama erkeklerde neden böyle cok üzgünüm