0 oy
497 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Sevgili anneler 

Sizde nasıl evliliginiz ? 

Eşime hic anlam veremiyorum ben 36 o 46 yaşında yaşlamı alakalı sizce ? 

Mesela bayram gelio ben istiyorum önceden konuşalîm ayarliyalım ne giycemizi ki o günü zaten hep telaş oluyio ,mesela ben hep diyorum saclarını nezaman kestirceksin nebilim yanaklarını agdaliyalimmi gercekden cok calisiyo evet ama bende 1 cocugum var ve hamileyim ve yinede kendime bakmaya calisiyorum ... 

Meselab evlenmeden önce konusduk aramizda 10 yas var ve ben dedim yas fark etmez ama kendine bakmayan erkeklerde belli oluyio beyaz sac sevmiorum boyariz falan dedim tamam dedi ama bütün ay kir kafayla gezio mesela önemli gün 1 gün önce boyom olmazki öyle cok morelim bozuluyio... hasta olsa bisi olsa ben ona bakarim sorun degil beni üzen kendine bakmio ve beni önemsemio sevdiginj söylio ama göstermio göremiom sanki 

Ve alisveris yapiom falan diyo tamamda ama benfe ilgi istiyorum nasil desem disini firrcalamadan yanima gelince bazen tek bu yüzden istek olmuyio dinimizdede temizlik yokmu bunlari istemem cokmu sizce ???? Mesela digarayi evlenmeden önce dedim birak diye okey dedi birakmadi madem birakmiorsun ozaman rahatsiz etme dislerini fircala koku sür bende mutlu olayim nebilim ya cok üzgünüm bu konuda ;-( diyemiyorumda anlamio sanki hic beni konusamioruz 

ben kendim güzellik uzmaniyim Ve esimin cildi çok kötü bakim yapayimmi diye pesinde dolaniyorum ya insanlar demezmi eşine bak diye ve diyordurda ama ben insanlar icin degil kendim görünce morelim bozuluyio hic önemsemio 

Insan sevdigine iyi gözükmez istemezmi ???

En son mektup yazdim cünki söyledigimde direk benimle hic konusmio elestiriye gelmio demekki ben böyleyim falan diyo ben baska bilmiom diyo okadar ama insan düzeltmeyw calişmazmi sormazmi sen zaten hep mutsuzsun diyo :-(

Ama bir kadin bacani almazsa bakimina dikkat etmezse hemen elstiriliyo aldatilio pjamasina bile dikkat ediliyo ama erkeklerde neden böyle cok üzgünüm 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seninki şöyle olmuş aryik o senin onu beğenmedini düşünüyor erkekler böyle şeyleri sevmez syylenmesini 
(25 puan) tarafından
Nasıl söyliyceegim bilmiorum diyorum bazen sinirden böylemi dolancan diye yanaklar sakallar sinirleniorum hani insan kendine neden bakmazki anlamiorum
tarafından
Erkeğin içinde olmalı aslında bu
-Reklam-
0 oy
(315 puan) tarafından
Canım benim eşimle aramda 14 yaş fark var onunda saçlarında beyazlar var mesela ama kendisi her haftasonu kendisi beyaz çıkan yerlere boya sürer her haftasonu berbere gider tras olur her sabah dişini fırçalar bakımlarını yapar çokta yoğun çalışır ama bu kendine olan saygisidir benimle alakası yok bekarken de öyleydi hergun duş alır fakat bana kendini begendirmek için değil kendine olan saygısından yapar bunu benim eşim sigara kullanmaz ama ben içerim bende sigara içtikten hemen sonra gitmem yanına eşimde sigarayı sorun etmez sağ olsun ama şunu diyeceğim bir insan 7sinde neyse 70inde odur bence kıyafet konusunda da eşim ne giyeceğini hep önceden ayarlar mesela ama tarzını pek begenmiyodum artık birlikte alışveriş yapıyoruz kendi beğendiğim kıyafetleri aldıriyorum ona. Mesela senin anlattığın gibi olsaydı onu uyarirdim hiç cekinmezdim benim eşim çok kilo aldı göbek yaptı bende hiç sevmem nefret ederim sert dille uyardım dikkat etsin diye baktım olmuyor kendi ailesinin yanında da sert dille uyardım çünkü kilo iyi değil babasını şekerden kaybettik zaten. Şuan kilo da verdi. Sizde sürekli sert dille uyarın 
(1,541 puan) tarafından
Canım benimki 12 yaş var eşinin beyazları var hiç boyat falan diyesim gelmiyor böyle daha iyi canım ama benimki bakımlı canım
0 oy
tarafından
Hamileliğin getirdiği durumlardan dolayı eşine böyle düşünüyorsun bence
0 oy
tarafından
Hamilelikte bu tarz düşündürüyor varsın beyaz olsun saçları sana sadece şu konuda katılıyorum bir erkekte kadın da temiz olmalı en azından evet dişlerini fırçalamalı temiz kokmalı ama sen zorlayınca dahada inadına yapmıyor bence sıkma onu daha tatlı dilli ol 
0 oy
(1,051 puan) tarafından
Her zamn kadinlaro haklı bulmaya çalışırım ama bu sefer bulamayacağım bir cümleniz gözüme battı insanlar demez mi diyorsun keske bunu baştan konuşsa idiniz bence yasin cok bir etkisi var
0 oy
(739 puan) tarafından
Kır  sac sevmediğin hâlde daha tanışırken bile boyarsın mi dedin? Cildi kötü diyorsun e sen bu adamı baştan beğenmemişsin yaş farkı ile alakası yok. 

Ben şahsen erkeklerde beyaz saçı severim daha olgun gösteriyor. Boya sahte gözüküyor 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım ben 26 eşim 38 yaşında bizimde yaş farkımız var eşimde beyazlar var benim icin sorun değil ama benim eşim temiz ben biraz dikkat edemiyorum oda çocuktan falan ama yine dikkat etmeye başladım sevgi ilgi konusuna gelirsek benim kadar ilgili ve sevgisini belli etmez alış veriş işleri ev işleri hepsi senin icin der 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
İşte problem en başta basliyor aslında . Ben şunu şunu istiyorum deyince onun tamam demesiyle herşeyin olabilirligine inanamak ...

Sigarayı bırakırım deyip hemen birakani asla görmedim ve ne kadar uzun ictigide önemli bir yıldır mı 20 yıldır mı . 

Olan olmuş ama o onun değiştirdiğini düşünüyor biraz inatlaşma gibi oluyor senin istediğin şeyler çok normal keşke anlayabilselee
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Sen ona kendine bak dersen komplekse girer zaten senden yasliyim beni begenmiyosun gibisinden. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 770 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 347 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 370 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sara.97 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 957 göst.