0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızlarr 5 gündür adet olmadım. Spirali 20 martta çıkartmıştım adetim 27 sinde bitmişti. Normal mı ya. Bi arkadaşım normal dedi ama netten baktım gecikme yapmaz diyor. Sizde oldu mu öyle 

6 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
Sprialle ilgili olduğunu düşünmüyorum ya, benim bu ay 8 gün gecikti adetim normalde hiç gecikmezdi mesela.
(983 puan) tarafından
Benimki de hiç gecikmezdi. Doğumdan sonra bile hemen adet oldum aynı düzende.
-Reklam-
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Evet ben spirali çıkardıktan sonra adetim bazen gecikiyordu
(983 puan) tarafından
Hmm anladım canım
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Bnde yaptı 7 gün geçti tekrar adet oldum hiç bir şey anlamadım sozde leke kanama yapıyordu diye çıkarttım bu kezde bir hafta arayla tekrar oldum geciktikten sonra
(983 puan) tarafından
Ay valla mı ya
Ben de kanamam çok oluyo diye çıkarttırdım şimdi de gecikti inşallah peş peşe olmam. Adet olmaktan aşırı nefret ediyorum nedense ya
(1,467 puan) tarafından
Valla öyle cnm hemde 5 gün geçti bnm eşim 2 defa korumasız yaptı üstüne bide geçen ay bnm korkulu rüyam oldu neyse oldum derken bu kez 1 hafta temiz kaldım 8 inci gün adet oldum tekrar daha adetime 14 gün varken oldum inşallah yoktur bişey çok değil ramazandan önce çıkarttırmıştım bnde
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Ben cıkartım adetliyken adettim durdu 
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben spirali çıkarttıktan sonra 10 gün gecikmeli oldun 
0 oy
(2,578 puan) tarafından
Ben de İlk cikarttirinca bı 15 gün kadar gecikme yapmıştı adetimde sonra düzene girmişti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
22 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,850 soru

24,064,937 cevap

330,317 kullanıcı

...