0 oy
699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Oğlum dogmadan kaynanam çok güzel bi battaniye örmüştü oğlum kış bebeğiydi kalındı battaniye çok sıcak tutuyodu  deprem felaketinde onuda koydum kolilere sonuçta biz yine alırdık örürdük bi şekil evimizdeydik bugün de kaynanam geldi yarın köye gidecez bayramlaşmaya soğuk olur orası ördüğüm battaniyeyi al yanına dedi bende onu depremzedelere yolladıydım anne ama başka battaniye alırım dedim suratı düştü ben tanıyıp bilmediğim veletler için mi uğraşıp ördüm dedi o kadar zoruma gitti ki bende bi an sinirlendim sesim yükseldi öyle diyosun da şuan bu evin altında kalmayacağımız ne malum dedim eşimle kayınbabam geldi kaynanam da bi daha bi b*k yapar elimi sürersem sizde görün köye möye de gelmeyin dedi onlar gitti bende esime annenin bu kadar merhametsiz olduğunu bilmiyodum dedim kim bilir hangi yetim öksüze nasip oldu mutlu olması gerekmiyo dedim oda ne olursa olsun bi daha anneme sesini yükseltme kalbini kırarım dedi uyudu 

33 Cevaplar

0 oy
(1,394 puan) tarafından

Ben seni haksız buldum kusura bakma başka battaniye değilde keşke kayınvalidenin ördüğü battaniyeyi alsaydın el emeği sonuçta belliki torunu kullanmasini  istiyor hemen sizde vicdansız damgasını yapistirmayin bir battaniye nekadar emek istiyor.

Ben bu durumda kesinlikle koymazdm paramla alır başka koyardım onu koymazdm yine 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burda hatalisin eşin de haklı kayinvalidende torununa özenerek örmüs senin daha kullanma zamanın bitmemiş depremzedelere başka al gönder hem yepyeni olmuş olur hatıra diye onu birakmaliydın merhametsizlik falan değil bu insanlara direk bu damgayı yapistiramazsin iyilik meleği değilsin sende hiçbirimiz değiliz zaten ama yanlış davranış ben olsam arayıp özürdilerdim ben senin kurulacağını düşünmemistim diye 
0 oy
(239 puan) tarafından
Ahahha kaynana iyi yapmis koye de goturmemis agshshsh vallahi guldum kadina kusura bakma harcligindan kesip yeni battaniye alsaydin onu yollayacagina yazik o kadar emek vermis kadin isine gelmis :)
0 oy
(8,097 puan) tarafından
Hatalı sensin çoğu kisi demis zaten. Yenisini depremzedelere alsaydın neden el emegi eski seyi veriyorsun. Yoksa sen de yenisini depremzedelere vermeye kıyamadın mı bak iste bakış açısı her noktaya götürür yanlışsın 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Alacak durumun varmış kalın pelus Bi battaniye alıp gönderseydin hem hijyen açısından sıfır Bi battaniye olurdu hemde onu vermemiş olurdun 
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Kaynanan haklı burda, kusura bakma 
0 oy
(8,057 puan) tarafından
Başka battaniye dururken kadının el emeğini göndermen yanlış olmuş ayıp etmişsin sanki ona değer vermiyormus gibi. Hiç battaniye yoksa bile yenisi alıp yollaman gerekirdi onu yollayana kadar 
0 oy
(53,491 puan) tarafından
senin yaptığın cok guzel de kim olsa azicik bozulur benim ordugumu vermis diye 

kaynanan abartmış söyledikleri cok kirici 

esin ondan cok abartmış 
0 oy
(640 puan) tarafından
Ben olsam kaynanamın el emeğini saklardm hatıra ne hvesle örmüştür kadın diye

onun yrine 3 vya 5  neyse battaniye alıp gönderirdim

Ortalıkta battaniyemi yok başka 

Bende olsam kırılırdm
0 oy
(597 puan) tarafından
Benim bile gözümden düştün yaptığın büyük ayıp
0 oy
(822 puan) tarafından
Aynı kalınlıkta başka battaniye yollasaydınız keşke ben olsam "ne iyi yapmışsın kızım kim bilir hangi sabiye nasip olacak,ben torunuma yine örerim" derdim orerdim de ama bazı insanlar merhametsiz kendisinin garantisi varmış gibi davranıyor için rahat olsun takılma kayınvalidene
0 oy
tarafından
Canm kadın özenerek severek örmüş . Basit birşeymis gibi gobdermissin kim olsa üzülür . Kadın torununa örmüş . Başka battaniye gönderseydin. Neden onu gönderdin ki 
0 oy
(9,236 puan) tarafından
Kaynanam merhametsiz değil sen ince ruhlu değilsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,455,838 soru

23,889,706 cevap

321,741 kullanıcı

...