0 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (247 puan) tarafından
Babami 3 yasinda kaybettim 6yasinda uvey baba yanina gittim 15yasina kadar beraber yasadik dogru duzgun bayramlik almadi babalik yapmadi hep bi tarafim eksikdi evleneli bi nevi unutum sandim bayramlarda ama bayram geldimi insan bi yola bi kapiya bakiyor bi telefon istiyor o kadar doluyum ki avazin ciktigi kadar bagira bagira aglmak istiyorum 7senedir evliyim esim hic hazirlan da mezarliga gidelim demedi annemi abimi de bnm soylenmemle arar bu bayram yine onun ailesiyleyiz kac defa dedim annemi aradinmi yok unuttum vs aksam ustu aradi abimi aradinmi dedim o kucuk o arasin diyor halbuki ayni yastalar ayrica o damat bnm aramacak baska kimsem yok en son doldum doldum sabir sabir dedim sinirden duramadim gecede arkadaslariyla yegenleriyle enisteleriyle gezmeye gitme plani yapti dedimki eger o mezarliga goturmeyip gezmeye gidersen karismam dedim adam beni neyle tahtid ediyon ee nolacakmis gidersm vs diye bagirdi iceri girdim bulasigi yikadim hastalndim ben heryerim titriyor vs diye yatti balkonda saatlerce agladim cok ozledim ne namazdan donusunu bekleyebildim ne elini opebildim nede harclik istedim nabacm ne dicem kendimi durdumiyorum nedense bu bayram daha degisik ve doluyum babamin basina gidip aglayip dertlesmek istiyorum k.b biraz uzun oldu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinizin başta böyle bir adam olduğunu biliyor muydunuz ? 
(247 puan) tarafından
Sevgiliyken nisanliyken bole degildi evlendikten sonra bole oldugunu fark ettim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abinı evet aramak zorunda değil aynı yastalarmis ama anneni arayabilirdi aslında.

Yada sen aradığında eşinede verip birlikte bayramını kutlayabilirdiniz.
tarafından
Haklısın canım ama bunu güzelce eşine sordunmu. Aynı bu şekilde anlattığın gibi
(247 puan) tarafından
Demeye ne gerek de yasi basi var akli basinda ben 17yasida evlendim bn dusunup bisyler yapiyorsam o 30yasinda suan oda dusunsun bi zhmet bana daha demedi sunu da yap diye bn kndim yaparim yani bi insan dusunmezmi akli basinda olmayan kisi olsa tamm dicem bnm aileme geliyrz bayramliyoruz vs bu kadinin ailesi de bekler diye babam oldu oleli abim bayram yapmaz zaten evde de durmaz bekliyor insan bi yerde
tarafından
Ya belki dusunemiyor olabilir. Kendi kendine triplenip kendini uzmektense. Düzgünce konusabilirsin. Erkekleri sen kadınlar gibi ince düşünceli mi saniyorsun.
(247 puan) tarafından
Kiz kac gun oncesinden ona ozel vatsb durumlari yaptim aklina gelsin de kendisi desin diye demedi bayram gun yine oyle durum yaptim yine yok ikindin dilimle dedim yine yok aksam gezmeye gidecek olunca ben sinir oldum haliyle oraya goturmuyorda gezmeye gidecek diye ufak tartistik bugunde ole keyfine keyf yapti balik tuttu ava gitti geziyor koy koy ses etmedim gezsin allaha havale ettim rabbim en iyisini en guzelini bilir oda bi zmn olacak bi yani eksilcek ozmn gorecez onuda
tarafından
Ay kusura bakmada ergen ergen şeyler
 Ona özel watshap durumu ne alaka ya.
Niye direk söylemek yerine sürekli çagrisim yapiyorsunki.
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Sen dolmuş Sun canım biraz rahatla zamanında çektiklerinin patlaması haklısın babanın yanına gitmek seni çok rahatlatır başın sağolsun 
(247 puan) tarafından
Cok doldum cok dertlescek kimsem yok ne bilim ozlem yasadiklarim sikintilarim hepsi bayramda eksikligimi daha cok hissettirdi
(4,655 puan) tarafından
Hayat her kese eşit değil malesef eşinle bir süre konuşma şöyle daha beter kavga etmeyin inatlasmadan kendini anlat git
(247 puan) tarafından
Uyuyor sabah alacam karsima anlatacam icimden geceni dusuncelerimi
0 oy
(915 puan) tarafından
Hayat kabullendiğin zaman çok daha güzel:) babanin mezarına kendin git. Belli ki eşin değişmez bunu kabullen ve adamın üzerine gidip kendi huzurunu bozma. Sen ağlar zirlar hasta olursun o yatar uyur hiç bir şey olmamış gibi. Kabullen herkesi olduğu gibi senin ilacın bu.
(247 puan) tarafından
Kendim gidebilsem zaten 1dk durmam altimda arabam ehliyetim olsa kimseyi bayramlamadn babamin yanina giderim ama koyumuzle yasdigimiz yer 2bucuk saat esimin koyuyle de bizim koy 1 saat15dk fln da bu bayram nedense daha fazla istedim her biri birbini bayramladikca aglamak geldi icimden onceki bayramlarda boleydi ama bu kadar degildim
(915 puan) tarafından
Cânım illâ bayram şart değil sâir vakitlerde gidebilirsin. Benim annem tee mekke de ben İstanbuldayim daha 9sene oldu öleli mezarına gidemedim. Üzülme yâ hû kabullen.
(247 puan) tarafından
Ne bilim cnim dogruda bu byrm cok kotuyum
(915 puan) tarafından
HasbunAllâh RabbunAllâh çek,☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 654 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeninesilanne (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,119 göst.
21 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,444 soru

24,072,435 cevap

330,752 kullanıcı

...