Babami 3 yasinda kaybettim 6yasinda uvey baba yanina gittim 15yasina kadar beraber yasadik dogru duzgun bayramlik almadi babalik yapmadi hep bi tarafim eksikdi evleneli bi nevi unutum sandim bayramlarda ama bayram geldimi insan bi yola bi kapiya bakiyor bi telefon istiyor o kadar doluyum ki avazin ciktigi kadar bagira bagira aglmak istiyorum 7senedir evliyim esim hic hazirlan da mezarliga gidelim demedi annemi abimi de bnm soylenmemle arar bu bayram yine onun ailesiyleyiz kac defa dedim annemi aradinmi yok unuttum vs aksam ustu aradi abimi aradinmi dedim o kucuk o arasin diyor halbuki ayni yastalar ayrica o damat bnm aramacak baska kimsem yok en son doldum doldum sabir sabir dedim sinirden duramadim gecede arkadaslariyla yegenleriyle enisteleriyle gezmeye gitme plani yapti dedimki eger o mezarliga goturmeyip gezmeye gidersen karismam dedim adam beni neyle tahtid ediyon ee nolacakmis gidersm vs diye bagirdi iceri girdim bulasigi yikadim hastalndim ben heryerim titriyor vs diye yatti balkonda saatlerce agladim cok ozledim ne namazdan donusunu bekleyebildim ne elini opebildim nede harclik istedim nabacm ne dicem kendimi durdumiyorum nedense bu bayram daha degisik ve doluyum babamin basina gidip aglayip dertlesmek istiyorum k.b biraz uzun oldu