0 oy
330 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (151 puan) tarafından
Merhaba kizlar iki gndur karnmda bişi sanki hareket ediyo işin garip yanı hareket ettiği yer sertlesiyo sadece gezdiği durduğu yer oluyo sonra 5dkka snra sertlik gdiyo bide iki gündür durduk yere göz kararması yaşıyorum bas dnmesiyle napcami sasrsim doktora gdcem ama korkuyorum hastalık vs çıkacak diye sizce neden olabilir eaimede anlattım doktora gdcem dedim ama olmadı yarın gderim günün belli hi saatlerinde oluyo yattgimda bile bişi hareket ediyo sanki yatnca bagrsak hareketi dyolar ama ben ayaktayken daha fazla yaşıyorum bunu napcami sasrdim.

Bu arada 10 ay 21 gün önce doğum yaptım 

7 Cevaplar

0 oy
(1,738 puan) tarafından
Göbek deliginde dışarı doğru çıkıntı var mi
(151 puan) tarafından
Resimleri baktım ama bnmki öyle değil gülüm bunlar bariz şekilde dışarıda
(1,738 puan) tarafından
Benim kaynanamda var tam 11 cm göbek fıtığı belirtileri benzer ama ameliya edemiyorlar şekeri 500lerde diye oda karnı şiş zaman zaman WC ye çıkamıyor sancı çekiyor böyle cansizlasiyor sancısı olunca. Olduğu yerde birden sancı vuruyor.
(1,738 puan) tarafından
İnşallah kötü birşey çıkmaz canım. Bendede gastrit var mesela gaz içerde fokur fokur dolanir.
(151 puan) tarafından
Ben lavaboya rahat griyorum gülüm yanma va de yok şükür hafif bı şişlik var ama göbek deliği resimlerdeki gbi değil gülüm günlük hayatta aşırı gülüp eylenen biriyim halsiz kolay kolay dsmuyorum sadce iki gndur gözüm kararınca dengem yerine gelsin diye oturuyorum
(151 puan) tarafından
Olmadı gdeymde  hastaneye yarın bakalım ne çıkacak gülüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hm bende öyle ildum doğumdan sonra genelde sezeryan dan dolayı oluyor galiba karnının ici boşluk oluyor doğumdan sonra muhtemelen o dyr hastaneye gudince bana da yazar mısın inşallah kötü bişey değildir çünkü bende de hala oluyor 
(151 puan) tarafından
Gülüm ben normal doğum yaptım iki gndur böyle oluyo gebelik desem eşim yanımda değil sehr dışında görevde doğumdan 6 ay sonra geldi ve gitti o zmandan beri belki hamilelik olusmatr diye idrar kan verdim ama yok o yüzden şaştım bende
tarafından
Hm bilmiyorum valla dedim ya vende de bazen oluyor ve genelde doğum yaptıktan sonra oldu
(151 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun gülüm inşallah
0 oy
(663 puan) tarafından
Kasik üzerinde mi bu hareket 
(151 puan) tarafından
Yani evet arada bı kasigima dgrilu gdiyo oda saniyelik o yüzden kasigimda demiyorum
(663 puan) tarafından
Benimde. Kasık üzerinde bir hareket var hamileligin son evresindeki çocuk hareketi gibi nasip olursa haftaya gitcem doktora burada sordum anlayan kimse çıkmadı
(151 puan) tarafından
Aynen aynen ama ben kaç defa baktrdim umudumu kestim artk ama bı turlu kabul edemedim var dedim ama sonuçlar negatif zar zor kabul ettim eğer varsa bile şuan 18.5 haftalık olması gerek ama oda yok gulum
0 oy
(34 puan) tarafından

Gittinizmi doktora bende aynı sorunu yaşıyorum nden dir acaba 

0 oy
(3,974 puan) tarafından

Bağırsaklardan olabilir diye duymuştum

0 oy
(956 puan) tarafından

Huzursuz bagirsak sendromudur benim hep hareketli 

(641 puan) tarafından

2 yıllık post kız

(956 puan) tarafından