0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
O kadar cok sorunum sıkıntım varki inanın ne b.k yicemi bilmiyorum şuradaki insanların açtığı postları okuyorum aman o öyle yapmış bu böyle yapmış yok eşi onu yapmamış bunu yapmamıs ya ben gerçekten çok ma.lım ya insanlar fazla alıngan çıt kırıldım 7 sene oldu kaynanamlarla bir duruyorum bıktım usandım artık inanın ama bı zaman sonra hiç tanımadığım insanlara bunu anlatmanın kime ne yararı var diyerekten anlatmıyorum sizlerde burdakilerdej ne ümit ederek anlatıyorsunuz bilgi almak farklı ama eşiyle yaşadıklarıni anlatacak jadar da yazılmaz gerçekten sorunsuz sıkıntısız ev yok bunu hepimiz iyi biliyoruz ama olan biten herşeyi de burda yazıp çizmiyoruzv

15 Cevaplar

+1 oy
(1,518 puan) tarafından
İnsanlar buraya olup biteni genelde fikir almak için yada içlerini rahatlatmak için yazıyorlar. Tanımadığın bi insanla konuşmak daha kolay gelir insana. Çünkü objektif bakabiliyor. Kadın kadının halinden anlar mantığıyla. Bazen insan en yakınındaki ne derdini anlatamiyor. Ama burası bi platform olduğu icin daha rahat içini dökebiliyor
(8,190 puan) tarafından
Yani konu sadece ifşa olmak değil bazı şeylerin dozu yok
(1,518 puan) tarafından
O postlar evet rahatsız edici. Ama fikir almak isteyen derdini anlatmak isteyen insanları açıkçası yadirgamiyorum
(8,190 puan) tarafından
Yok onları ben de yadirgamıyorum, ben dozunu kaçıranlar için diyorum
(1,518 puan) tarafından
Yani evet iç çamaşır atılacak bi yerde değil.
(684 puan) tarafından
Demek istediklerim tam da bundan ibaret hele bazıları var sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi karşı tarafa neler yazıyorlar bizde haklı diye millete küfürler hakaretler ediyiruz biz nerden bilelim o zaman zarfı için de bunları yazanın da biseyler denediğini aynı olayı karşıdan dinle o daha farklı anlatır ister istemez milletin günahına da giriyoruz
-Reklam-
+1 oy
(5,419 puan) tarafından
Bazılarının kimsesı olmuyor ya da yakınındakiler cpk üzülür diye anmatmıyo. Akıl almak paylasmak dertlesmek amaclı yazılıyor. 
0 oy
tarafından
Tam olarak ne deemk istedin ki
(684 puan) tarafından
Abi herşeyi anlatıyorlar yatak odasında olanları evinde en ufak bir sorun olanları bizde buraya sonuçta birisine belki bı sorununa yardımcı oluruz iki muhabbet ederiz diye giriyoruz öyle bir başlık koyuluyor ki girmeden yapamiyosun bı gidiyosun kadın tutmuş akşam ilişkisini anlatiyir
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Dertmi yandın yaxanlarimi  dedikodu yaptın anlamadım valla 
(684 puan) tarafından
Sanırım biraz karışık oldu ondan.. diyorum ki o kadar gereksiz saçma şeyler açıp can alıcı başlık koyuyorlar ki bu giriyosun bı b.k yok yok eşiyle ilişkisini anlatmış yok kaynanasını anlatmış
(7,617 puan) tarafından
Herkes farklı şeyleri dert eder senin dert ettini kimi etmez kimisi de en olunmaz şeyi dert Sayar yapacak bir şey yok okuma gec gitsin
(684 puan) tarafından
Öyle bir başlık atıyorlar ki acaba ne gibi bı sıkıntı var diyip mecbur giriyorum
tarafından
Zuhal o kdr güzel soylemissinki. Senin dert olarak görmediğin şey belki baskasinin canını sikiyordur. İsteyen istediğini paylasir
(684 puan) tarafından
İsteyen istediğini paylaşır fakat durduk yere 5-10 tane aynı koyuna gelen post açılmaz dün akşam birisi çocuğunun sünnet işiyle ilgili bişey sormuş onu kapatmışlar ama diğeri kocasına güzel görünmek için gecelik arıyormuş o açık nerde burda adalet o zaman ? İkisinin basligi da nerdeyse aynı müsait olan bı bakabilir mi gibisinden bisey
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Anlatınca rahatlıyorlar demek ki ne var bunda tanımadığın birine açılmak daha kolayda geliyor olabilir 
(684 puan) tarafından
Tamam daha kolay olabilir bende şimdi sana gelip bişey anlattım diyelim kimin haklı oldugunu yada burdan konunun ne kadarını anlatabilirim anlayabilir insan ? Bı insan eşiyle olan ilişkisini burda anlatıp da nasıl rahatlatabilir anlamıyorum inanki
(1,543 puan) tarafından
Açık ilişki postlari hariç bi konu hakkında yorum almak objektif olarak daha iyi farklı bakış açısına sahip bi çok insan var ben öyle çok yorum gördüm aaa hiç bu acidan bakmamistim diyip farklı alanada götürebiliyor seni
(684 puan) tarafından
Bazı konular da haklısın ama millet sabah akşam demeden ramazan bilmem ne demeden de sorulup paylaşılmaz
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Belki o insanlar bi nebzede rahatlıyor belki anlatacak kimseleri yok bunu biz bilemeyiz evet bazı postların bokuunu çıkarıyorlar ama onlar istisna 
(684 puan) tarafından
Ben ne dedim hepsi için demiyorum ama bazilsri var devamlı hesap değiştirip yazıyorlar artık gerçekten buraya bile goresim gelmiyor milletin derdini de kendime dert ediniyorum kadın tutmuş yok kocaiyls şöyle ilişki yaşamış yok kaynı öyle yapmış yok kaynanası eltisi bunu demiş
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Seni en iyi ben anlarım. 5 yıldır evliyim 1 buçuk yılım kaynanamlarla geçti. Orda burda geçti. Kaynanamlar bir yandan söyleniyordu kocan ne zaman alack seni eşim bi yandan diyordu alacam alacm. Bir de görümce var ki neyse anlatmim burda. Görümce de 35 yaşlarda ha. Bitane kaynm vardı kızım 2 aylık. Zaten 40 gün küvözdeydi. Çıktıktan sonra sabah akşam ağlardı. Kaynımda defolup gitsinler bıktm diye söylenirdi
(684 puan) tarafından
Kaynım yok ama keşke olsaydı yemin ederim 4 tane görümcem var Allah'ım daga taşa vermesin gerisini sen düşün daha bişey demiyorum
(1,151 puan) tarafından
Kocan nerede ya
(684 puan) tarafından
Evde nerde olcak bı b.ka yaradığı mi var sahip çıktığı mi var sanki
(1,151 puan) tarafından
Evde olması daha kötü. Uzakta olsa dolduruşa gelmez
(684 puan) tarafından
Aksine beni savunduğu zaman ailesi karın seni dolduruyor diyorlsr daha iki gün önce yaşadık bu durumu şimdide ayrılmak için konuşmak için işten gelmesini bekliyorum
(1,151 puan) tarafından
Ne biliyim canm. Ben cingar çıkarıyorm bana en son bulaşmadlar hatta kaynanam da suyuma gitmişti
0 oy
(53,949 puan) tarafından
burda bazisi tuvaletten yayın yapacak diye korkuyorum o denli herseyi buraya döküyorlar 
(8,190 puan) tarafından
+++++ aynen ya bütün özel hayatları burada fazlasi ahlaksızlık bence
(461 puan) tarafından
Evet ama benim evlendiğimden beri hiç arkadaşım kalmadı yakınımda kafamı kurcalayan rahatsız eden bişey olduğunda onu içimden atmak istiyorum. Telefonda eski arkadaşlarımla da muhabbet olmuyor herkesin kendine göre işi oluyo. Anneme anlatıp onu da üzmek istemiyorum  Bence arkadas aşıır abartmış girme posta olur biter. Ayrıca yazıyı yazarkende kendi de ufaktan yakınmıs bu kötü bişey değil :)
(684 puan) tarafından
Anlatmak istediğim gerçekten buydu inanki. Benimde yakinmak istesem çok şeyim var inanki ama tutup da yılları buraya anlatamam adam bana bunu yaptı ama hangi yılın hangi sözüne takıldı da yaptı bilmiyorum ki hangi birini size burda söyleyeyim anlataysim
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Bende şuan sana anlam veremedim inan ki
(684 puan) tarafından
Demem şu ki bazı insanlar gözünün üstünde niye kaşın var densin acayip bir başlıkla post açmaları hele bazı takıntılı olanlar var bir tane değil 5-10 tane birden açmaları gerçekten bı bilgiye ihtiyacı olanlar var mesela diğerlerinin can alici başlıklı sorunlarını okuyup milletin günahını almaktan diğerlerine ne görüyoruz ne yazabiliyorum
(2,803 puan) tarafından
İyide  canım bu sefer de farklı bir şey anlattın.  Neyse iyi bayramlar
0 oy
(396 puan) tarafından
Bence bu size sorun olmamalı hepimiz insanız senin çok küçük gördüğün sorunlar başkasının derdi olabiliyo ve çok güzel bişey bence insanlar içlerine atıp kendi psikolojilerini bozacağına hemcinslerine anlatıp hem rahatlıyo hemde çözüm odaklı oluyo 
(684 puan) tarafından
Bak şimdi bacım ben demiyorum ki yazilmasin edilmesin adını hatırlamıyorum bı kullanici kocasıyla ilgili peşpeşe 10 tane post açmış nerdeyse hepsinde konu farklı yok kaynanası yok eltisi yok gorumcesi öyle başlıklar da koymuş ki girip acaba nolmus diye bakasin geliyor her girdiignde yazanın ne yaptığını ne ettiğini onun yazdığı kadar biliyosun ya karşı tarafa beddua oldun hakaret olsun hepsini yazıyoruz eee şimdi sen söyle bizde onun sayesinde günaha girmiş olmuyor muyuz hem milletin arkasından konuşmuş hem millete hakaret edip iki türlü de günahı bize geliyor başkaları rahatlama yaşayacak diye .
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Belki cevaplayanlsrın arasında aynı dertten muzdarip olup çözüm üretenler olabilir

Kimseye anlatamadıpı için sadece buraya yazarak içini rahatlatmak kafasını boşaltmak isteyebilir verilen cevapları okur cevap yazar ama yine kendi bildiğini yapar ama en azından stresi gitmiş olur 

Buraya soru sor kısmı psikoloğa anlatır İç gibi en yakın arkadaşına anlatılmış gibi özel değil farketmezsizin ve anonim olarak yazıldığı için rahatça içini döktükleri Bi platform içi Bi nebzede ferahlıyor olabilir 

Burası bunun için üretilmiş dertlerimiiz yazmak sormak için ve kimin ne yazdığı seni ilgilendirmezc

Cevap yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz 

Soruya girdin de noldu parmağın mı koptu çıkış tuşu hemen üstte 
(684 puan) tarafından
Şimdi ben sana bı konu anlaticam okey ben kendi yaptıklarımı değilde sadece karşıyı soylicem sonrasında sen buna karşılık yorum yapıp karşı tarafın günahını alıcaksın benim öncesinde onunla ne şekilde ne tavırda bunları yaşadığımı bilmeden olur mu ? Sırf böyle düşünenler yüzüne zaten aslında girilmesi gereken konuşulması gereken şeylere belkide girip gerçekten bı bilgilendirmeye ihtiyacı olan insanları bilgilendiremedik böyle de düşündün mü hiç ?
(1,018 puan) tarafından
Ama bu platformda ne yazılırsa yazılsın 2 tarafıda dinleme şansın yok ki. Bende senin gibi çoğu soruya cevap vermiyorum zaten mesela boşanayımmı? Gibi soru soranlara ben niye evet diyip yuva bozayım ama onlar bu soruyu sormak için özgür oldukları gibi sende cevaplamamakta özgürsün diyorum girip baktığın zaman illa cevap vermek zorunda değilsin çıkarabilirsiniz ve soruya girp çıkmak bize zarar vermiyor abartmamak lazım diyorum
(684 puan) tarafından
Peki bacım millet öyle yazılar yazıyorlar ki karşıya etmedigin hakaret kalmıyor günahı ayrı bı muhabbet zaten bir giriyosun aynı iki giriyosun aynı sonra cikiyorum hep aynı şeyleri görünce ister istemez belki onlar yüzüne bendeki bilgiye ihtiyacı olan var ama milletin kanlı pedi kanlı kilotlari kocalarına gecelik sabahlık seçme gibi şeyler için zaman harcanıyor peki bu ne oluyor ?
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Canım ben mesela 1yildir burdayım ilk defa eşim şans oyunlarında para kaybetti onu anlattım kimseye anlatamadığım için dertleşmek için bazen ihtiyaç duyuluyor gerçek den 
(684 puan) tarafından
Tamam bacım ben zaten böyle şeylere değil sözüm benim lafım birisi bı laf eder yazarlar kocası yolda başka bı kadına bakar yazarlar kendilerinin millete karşı nasıl bir tutum içinde olduğunu kimse yazmaz milletin bile günahını alıp giriyoruz burda
0 oy
(395 puan) tarafından
cooooooook haklısın arkadaşım

en ufak bisey yasiyolar yaziyolar sanki alışkanlık haline gelmiş burası bazı insanlar için yani yazdiklari şeyleri okuyorum hepsi değilde çoğu çok saçma geliyor yahu diyorum demekki başka dert edecek sorunları yok çünkü anlattıkları öyle ufak ve anlamsız ki anlayamıyorum yok gorumcem şunu dedi yok kaynanam bunu dedi şimdi sen yazıyorsun bana şunu dediler bu hareketi yaptılar ama acaba senin kaynanaya karşı saygın ne kadar ?

ve ya gorumcene olan tavrın nasil ?

yani bizlerde evliyiz evet sorunlar oluyormuş oluyor ama en ufak biseydende nem kapmiyoruz 
(684 puan) tarafından
Demek istediğim de inanki bu millet en ufak şeyleri bı bakıyorum ooo destan yazmış ister istemez bizi de milletin günahına sokuyorlar yok nasıl görünce yok nasıl kaynanana nasıl eş kendi yaptigimizin yüzde kaçını söylüyoruz kaçını karşı tarafa ne diye lanse ediyoruz onu hesaba katan yok
(395 puan) tarafından
aynen öyle bacım millet kendi gölgesinde sıkıntı alır olmus
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Valla bazen çok doluyoruz artık cidden bi paylaşacak dertlescek birini istiyor insan öylede anlatıyoruz bazen öyle güzel yorumlar geliyor ki o yorumlar sayesinde kendini iyi hissediyorsun öyle yani 
(684 puan) tarafından
Ama bazen gelen yorumlardan dolayı da bı bakmışsın postlar kapanmış ters ters cevap vermeler bunları da yaşadık gördük eleştiriye açık olmayan insanlar var ama iç dökmeye gelince çok iyiler
(1,334 puan) tarafından
Yani orası da öyle iyiyede kötüye de hazır olunması gerek
0 oy
(1,738 puan) tarafından
İç dökmek istiyor insan bı yakınına anlatsan yarın kesin başkası gelir sana sorar sen bunumu dedin diye onun yerine burda danisacaksak danisiyoruz. İçimizi dokeceksek döküyoruz. Birbirimizi anlayabiliyoruz. 
(684 puan) tarafından
Tabikide birbirimizi anlayabiliyoruz fakat herşey ulu orta anlatılmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
+1 oy
6 cevap 310 göst.
11 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy