0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Bir tanıdığım köyde yaşıyor maalesef 5 çocuğunu hamileymiş tabii ki istemiyor ama durumlar karışık benden adet düzenleyici yazdırmamı istedi sağlık ocağından ben hiç kullanmadım daha önce ama bebeği bir zararı var diye biliyorum hem de tahlilsiz vermezler sanırım bir de çocuğu kıl kurdu döküyormuş onun için ilaç istedi onu da tahlili talihsiz vermezler değil mi Bir de adet düzensizliğinin bebek hakkında ne gibi olumsuzluğa sebep açtığını bilen var mı

10 Cevaplar

+4 oy
(17,393 puan) tarafından
Bacım şimdi adet söktürücü istiycegine önceden kontrol hapı veya prezervatif isteseymiss bı çok sağlık ocağı ücretsiz veriyor....Soykalarina sahip çıksınlar bı zahmet 
(1,451 puan) tarafından
Şu an elimin ayağımın boşaldı diyeceğim ama altına yatmasaymış o zaman beni niye günaha sokuyor
(17,393 puan) tarafından
Karışma ne halı varsa görsün
(17,393 puan) tarafından
Olan bebelere oluyo yazık günah...
(9,083 puan) tarafından
Ebzaten adet dunleyici bebegi dusurmezli bu satten sonra hamile kalmissa yaocak bise kurtaj degilmi sadece
tarafından
Yoksa o kişi direk sen misin?
(17,393 puan) tarafından
Casperıye bacimm kadın amaç belli o kadarını akıl edemiyor işte düşürür diyorr Ayyyy mübarek günde ağzımı bozmuycammm
-Reklam-
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Hamileyken nasıl adet söktürücü ilç kullanıcak bebeği düşürmek istiyor sanırım
(1,783 puan) tarafından
Tutunmuş bebeğe etki etmiyor diye biliyorum ama onu yapmak istiyor galiba
(1,451 puan) tarafından
Benim de aklıma geldi bu vebale girmek istemiyorum yazmazlar sanırım değil mi
(1,783 puan) tarafından
Bende alamadım de gitsin karışma hiç
0 oy
(2,581 puan) tarafından
Adet düzenleyici ilaç, kullanmaya başladığında adeti tekrar söker ve sonrası düzene sokar. Gebe olanlarda bebeğin tutunmasını sağlar yani bana iki tane farklı adet düzenleyici vermişti doktorum ikisi için de hamile bile olsan sıkıntı yok kullanabilirsin demişti ama o kadın bunu bilmediği için başka şey mi düşünüyor acaba mübarek gün günahını almak istemem ama yani 
(1,451 puan) tarafından
Benim de aklıma o geldi zaten istemiyor ya elim ayağım boşaldı beni de günaha sokmak istiyorlar
0 oy
(420 puan) tarafından
Bence ne olursa olsun vebale girme canım ne niyetle istediğini bilemezsin üstelik istemiyormuş çocuğu yazdırma derim 
(1,451 puan) tarafından
Yazdırmam ben doğum yapalı zaten 5 ay oldu daha vermezse büyük ihtimalle çok kötü hissettim kendimi
0 oy
tarafından
Saçmalamasın bir kere tutmuş çocuk öyle her ilaç içilir mi hamileyken Allah’dan korksun biraz ya parol bile içerken içime dert oluyordu benım 
(1,451 puan) tarafından
İstemediği için düşünmek istiyor büyük ihtimal benim de böyle girmemi istiyorlar ama diyeceğim altına yatacağını yatmasaymış zorlama yatırmışlar yapmasaymış çocuk diye
tarafından
Dünyadaki en büyük günahı işlemiş olur bu dünyada öbür dünyada hep azap çeker Allah tan korksun biraz sende böyle bir günaha ortak olma canım oda aklını başına alsın 2023 yılında yaşıyoruz adet söktürücü hap isteyene kadar doğum kontrol hapı isteseymiş yada spiral taktırsaymış hiç böyle olmazmış
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Kesen kazara kalmıştr hamile bende bu kaza işine **** oluyorum bile istiye yapıyor halen istemiyormuş 4 tane doğurmuş korunma yollarını bilmiyormu sanki hem tutunan bebek düşmez aksine bebekte problemli doğa bilir hiç günahına ortak olma gitsin çok istiyorsa paraya kıysın aldırsın  ozaman
0 oy
(682 puan) tarafından
Eczane vermedi tqhlilsiz de canım bilmediğim için bisey diyemiyorum bence karışma bisey olur sen kötü olursun
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sana vermezler kıl kurdunda tüm aile tahlil 8stenir tedavi edilir âdet düzensiz ligi alma sen günaha girme Kendi yapsın 
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Madem dueumu yok o zaman çocuk da yapmayacak kazara falan da olsa. Sonra bu çocukların veballerine giriliyor. Bazcım sen sakın gidip bir şey yazdırma. Bebeğe bir şey olur sonra sen vicdan azabı çekersin. Rabbim vermişse o canı almak kimsenin haddine değil. Türlü türlü korunma yöntemi var devlet bu konuda da destek veriyor. Hamileyken parol.dışında bir ilaç dahi önermemişken bilmediği şeylerle yani senin bünyene göre yazılan şeyler belki o bebeğe daha fena ağır etki edecek. İstemiyorsa bebek ona göre dikkat edecekti. Uçkurlarına sahip çıkamayıp daha doğmamış bebekten kurtulmak istemek çok canice. Ne günahı var o bebeğin daha tutunma aşamasında. 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu bilmeden kullandım adet söktürücüyü şükür birşey olmadı bebeğime ama bi yakınım söylemişti onun tanıdığı kullanmış bilmeden yine bebeğinin gözlerinde körlük olmuş kaç ameliyat geçirmiş bebek doğduktan sonra yine görmüyor demişti yani düşük den ziyade kalıcı etki bırakır yazık günah bebeğe 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 892 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 554 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,470,994 soru

24,092,858 cevap

331,866 kullanıcı

...