0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (1,047 puan) tarafından
Yenidoğan bebeğim zatürre şuan kuvezde nasıl bişey bu zatürre nasıl geçiyor yada çabuk geçiyor mu lütfen bişey diyin ben çok korkuyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Nasil zaturreye kadar gitti canim
(1,047 puan) tarafından
İlk başta evde grip oldu ertesi gün guturdum kanda enfeksiyon var dediler bugünde zatürre olmuş dediler bilmiyorum çok çaresizim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hiç iç açıcı şeyler yok canım Allah şifa  versin 
(1,047 puan) tarafından
Nasıl yani
tarafından
Boşver canım sana kötü şeyler anlatmak istemiyorum kardeşimle ilgili çocuğumda bişey yok çok şükür
(1,047 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Ben geçirdim koranavirus de bir kere daha geçirmiştim nefes alamıyordum alınca insanın ciğerleri sızlıyor pensilin vurmuslardi geçmişti ama zatürre ağır bir rahatsızlık bebekler bizim gibi değil çok hızlı gelişip büyüyor bu nedenle iyi bir tedavi görürse iyileşmesi daha çabuk olur 
(1,047 puan) tarafından
İnşallah iylesir benim bebeğim nefes alamıyorum iki gündür
(1,754 puan) tarafından
Yanlış anlama da boşuna üzme kendini yaşayacak zamanı var belli hastalık herkesin başına geliyor dermanli dert üzülme emin ol bir kaç güne tamamen geçer sen üzülürsen bebek hisseder morali bozulur
0 oy
(4 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun üzmeyin kendinizi benim kızım 10 aylıkken bronşit oldu hastanede yattık iki gün bir buçuk yaşında yine oldu devlet hastanesin de bisey yok diyip gönderdiler en son evde nefes alamaz oldu özele gittik zatürreye çevirmiş üç gün yattık zor zamanlar ama geçiyo Allah şifasını verir bebeğinize
0 oy
(887 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun cnm benim bebeğimde 20 günlükken oldu kışın. Hastane hastane gezdim bişey yok burnu tıkalı sadece dediler meğer çocuk bronşit olmuş geç kalındığı için zatürreye çevirmiş en son yavrum çığlık atmaya başladı nefes alamadığı için çok şükür özel bı hastaneye götürdüm teşhis konuldu dokuz gün kuvezde yattı ilk yattığı iki gün çok  gözü şişmişti ucun cu ve dortduncu gün cigerlerindeki balgam yumuşamaya başladığı için aşırı öksürük başladı boğulacak gibi öksürüyor du .beşinci günden sonra balgamı öksürüğü azalmaya başladı gözlerini açmaya başladı baygın gibiydi o güne kadar yavrum .aglayamiyordu bile tıkanıklığından çok şükür dokuzuncu gün taburcu olduk burun tikanikligimiz iki ay sürdü taburcu olurken doktorumuz demişti zaten çok küçük oldukları için süreç yavaş ilerler burnunun temizlenmesi iki ay sürer diye şimdi dört buçuk aylık giysinde gelmesin o günler .içini ferah tut geçiyor zor bı süreç ama bitiyor sabret cnm

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 969 göst.
0 oy
12 cevap 452 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Edibe (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 281 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esramerve (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
26 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,138 soru

24,082,467 cevap

331,275 kullanıcı

...