+1 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim annem ben cok küçükken çalışmaya başladı zoruma giderdi herkezin annesi saçını başını yaprken sıcak yemek yerkwn ben yiyemezdim tabi tek değilim şimdi ise borcsuz harcsız evlendik şükür yetiyor ikinci bebeğim allah izin verirse olursa dhada zorlaşcak bebde çalışmak istemiyorum eşimde sen bilirsin diyor ama ben de şehirde yaşasaydım annem çalışck aynı şeyleri ben yaşıycaktım dedi ben bakamayacağım cocugu doğurmak istemiyorum ben bakamıycaksam neden getireyim cocugumu tabi Allah jorusun eşime birşey olur o hariç 

3 Cevaplar

0 oy
(259 puan) tarafından
Sen çalışma zaten bebeğin var erkeklere bu kdr fedakarlık yapmayın sonu vefasizlikla bitiyor sonra tecrübeli sin bide çocuğunu yalnız bırakma 
-Reklam-
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Kadınların mesleği olsun taraftarıyım her zaman ama ihtiyaç yoksa bebek küçükse vs çalışıp çalışmamak senin tercihin canım. Ben şu an ara verdim yeterince çalıştım ilk bebekten sonra bıraktım 2.de büyüsün bakalım ihtiyaç olur ya da dönmek isterim o zaman düşünürüm. Sende rahatsan bak bebeklerine 
0 oy
(916 puan) tarafından
Eğer ihtiyacınız yoksa ben annenin çalışmaması taraftarıyım. Evdeki evladın anneye ihtiyacı var fazladan paraya değil. En iyi okula yollamak en iyi kıyafeti giydirmek cebine 5 lira fazla koyulmasına değil evde annesiyle yemek yemeğe sohbet etmeye onun sıcaklığını hissetmeye ihtiyacı var yaşı kaç olursa olsun. Ben küçükken benim annemde çalıştı maddi imkanlar yüzünden dediğiniz gibi saçım hiç güzelce toplu olmadı, öğlen yemeklerimi bilgiğim gibi yaptım , hasta olsam gündüz kendime bakmak zorunda kaldım , hatırlayınca hala gözlerim dolar. Akşam dört gözle annemin yolunu gözlerdik abimle 
tarafından
Bende aynıydım anlattığınız şekilde cok zoruma giderdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde pinar_klc80 (20 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 240 göst.
+2 oy
5 cevap 315 göst.
+1 oy
2 cevap 111 göst.