0 oy
1,590 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından

İki oğlum var biri 5 biri üç şu an hamileyim 30 haftalık. Eşimin telefonunda mesajlar gördüm biriyle konuşuyor uzun süredir hep kavga ediyorum onunla tam bitti diyor ama konuşuyor . Artık hatalarından yoruldum neyapacagim şaşırdım ben. Ayrılsam ayrılamam ben napacam hem hamileyim . Konuşsam biliyorum yine tamam deyip devam edecek .:'( uzun zamandır konuşuyor ve ben hep inanmak istedim bittiğine ama bugün yine farkettim . Ailem uzakta ben uzakta . Hem hamilelik hem çocuklarım. Üstüne engelli annesi babasına bakan biz anlanadim ben napacam Allah im bu nasıl bir çaresizlik . Afetmek istemiyorum ama gidemiyorum napacam ......

27 Cevaplar

0 oy
(915 puan) tarafından
Madem kabullendin bu kadar desene ona da nikâh kiysin eşin.
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Postunu gorur gormez sinirlendim eşine bu erkekleri niye boyle ya. Cak bi tokat agzinin uste akili ol de yoksa seni bosarim ihanetinen dolayi. Boyle insani altan almayacaksin ihanetin behanesi olamaz
0 oy
(497 puan) tarafından
Bence o kadını bul ağzına et, hayatınızdan çıkart. 
0 oy
(23,968 puan) tarafından
Çocuk sayısı kaç olmalı sorusuna ben hep tek başıma kaç tanesine yetebilirsem diyorum mutlu bir evlilikte üç çocuğa bakılabilir belki ama mutsuz bir evlilikte ayrılık ihtimali de düşünülmeli. RABBIM yardımcın olsun ama susup oturdukça bu böyle devam eder gider 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Ayrılsam ayrılamam demişsin ozaman kabullenip susucaksin cnm konuştumda diyorsun yani 
0 oy
(8,675 puan) tarafından
Keşke bu kadar art arda çocuk düşünmeseydin... Allah yardımcın olsun ondan vazgeçemiyosa artık sen kocandan vazgeçmek zorundasın.. ama insanın siginicak yeri olmazsa biyerede gidemiyor..
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Adam arsızlığı eline almış kadından da çocuk yapar onada ev açar oh ne güzel sen kabullendikce daha çok ağlarsın hiç tepki vermezsen devam eder duyunca  ailene söyledinmi kaynana falan ortalığı ayağa kaldırdın mı yoksa susup oturdun mu yani tepki görmezse devam eder dahada ileri gider

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 774 göst.
0 oy
10 cevap 657 göst.
0 oy
3 cevap 268 göst.
4 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 861 göst.
5 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler