0 oy
109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,882 puan) tarafından
Haziran sonuna doğru doğum yapacak gibiyim her şey yolunda giderse. Ağustos sonu gibi bebek ile tatile gidilir mi denize girebilir mi 2 aylık bebek bilen var mj

7 Cevaplar

0 oy
(23,483 puan) tarafından
6 aydan önce onermiyolar. 2 aylıkken biz ayaklarını denize sokmustuk ama. Bı eşin girer bı sen girersin denize. Ama ıslak ıslak Bebek emzirmesi de zor oluyo. Onun da üstünü islatiyosun falan zor oluyor biraz. Saatlerini iyi ayarlarsanız çok zorlanmazsiniz inşallah.
-Reklam-
0 oy
(11,581 puan) tarafından
Biz geçen yıl oğlum 4 5 aylık gibi bir kaç kez günübirlik gittik denize oğlumun sadece ayaklarını soktuk suya gölgeyi falan iyi ayarlamak lazım yanmasın diye sürekli krem falan sürdüm 
0 oy
tarafından
Canım ben de 21 haziranda doğurdum ama ne ben ne bebek denize gitmedim. Enfeksiyon kaparız diye korktum. Inşallah bu yıl gidicez hem kızımda 1 yaşında oluyor. 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Gidilebilir 6 aydan küçük gidilecekse şemsiye gölgelik vs çok iyi ayarlanmalı keremde sürüm bebek kremi alın kesinlikle başka Bişey sürmeyin onun dışında güneşe çıkaracağını zaman kafasına şapka mutlaka olsun ve çok uzun süre durmayın bence çok aşırı sıcak oluyor çünki bebeği çarpabilir 

Evet bende ayaklarını vs sokmuştum ama sizinki daha küçük 4 5 aylıkken yapılabilir 
0 oy
(243 puan) tarafından
Hayır hiç korkmuyormusun deniz alıp götürür diye
0 oy
tarafından
Benimde doğumum öyle denk geliyor gitmeyeceğim bu sene öncesinde mikrop kaparım falan diye sonrasındada bebek çok küçük en azından 4 aylık olmalı diye düşünüyorum teni çok hassas bağışıklığı çok güçlü değil sıcak güneş tuzlu su değsin istemediğin için 
0 oy
(2,249 puan) tarafından
ben temmuz başında doğum yaptım canım biz gitmedik açıkçası 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 191 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (6,080 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 144 göst.
17 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Cnblt (2,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asabii (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,147 cevap

336,575 kullanıcı

...