0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (2,385 puan) tarafından
Ben ergenken annemin bi arkadaşının sırtına satılık yazısı yapıştırmıştım küçük bi kağıttı ama kadın öyle hastaneye gitmişti. Hiç farketmemiş. Baya gezmişti. O zaman çok gülmüştüm. Ama şimdi olsa asla yapmam 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anlatıp buradakilerin ağzına laf veremem vala geçmişte pişmanlıklarım çok var 
(2,385 puan) tarafından
Baya kötü şeyler yapmışsın galiba :)
tarafından
Yok kız öyle abartılacak şeyler değil çocukluk hataları iste
(2,385 puan) tarafından
He olur o kadar
-Reklam-
+1 oy
(2,398 puan) tarafından

Konuştuğumuz dönem kocama yapmıştım 

Sana bunu yaptığım için özür dilerim onu opmemeliydim dayanamadım aklıma girdi felan gibisinden

Birde video attım seni adam kalpten gidecekti az daha video açılana kadar

Minnacık bir limon kuş ile olan ilişkim:D

tarafından
Yazdığınız şaka ile şuanki hesap isminiz cuk oturmuş:))))  severim deli hatunlari
(2,398 puan) tarafından
Çok mantıklı bir Bayanım da pek akıllı olduğum söylenmez akıllı olsam adam beni almazdı bence puhahahahahahaha
(2,385 puan) tarafından
Adam ölmüş ölmüş dirilmiştir
(2,398 puan) tarafından
Biraz rengi atmıştı diyelim
(2,385 puan) tarafından
:))))).
0 oy
(233 puan) tarafından
Hayır normal şakayıda sevmem heleki öyle bi şakayı ne yapılmasını ne de yapmasını sevmem 
(2,385 puan) tarafından
Aynen bende sevmem. Şimdi düşünüyorum da hangi akılla yapmışım onu diyorum
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Satılık ghahahahahhaa
(2,385 puan) tarafından
☺️☺️.
0 oy
tarafından
Arkadaşım hep muza alerjisi olduğunu söylerdi lisedeyken. Ama hiç inanasim gelmiyordu. Bilerek

Muzlu buskivi verdim . Oda ucundan ısırdi ama lavoboya gidip kusmustu. Gerçi halada inanmiyorumda
(2,385 puan) tarafından
Muza alerji mi benim de inanasım gelmedi
(2,803 puan) tarafından
Bende inanmadım
(983 puan) tarafından
Kzı vardır belki benim de kiviye var sjshs
tarafından
Ya ne biliyim kocaman olmuş. Hep alerji deyince küçük cocuklarda olur gibi dusunuyoruzya. Lisedeyken hep öyle diyordu. Muza alerjim var diye. Hayır o buskivinin içinde zaten ne kdr muz olacakki. Bi ısırik aldı. Sonra hemen lavaboya koştu. Bende arkasından koştum. Tuvaletin içinde öğürdü öğürdu. Ama yinede inanasim gelmedi
(2,803 puan) tarafından
Çok komik yaaa
0 oy
(9,917 puan) tarafından
Yok ben hiç şaka yapmadım öyle sevmem
(2,385 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Rondo bisküviler var ya arasındaki beyaz kremayı çıkarıp yerlne diş macunu sıkmıştık. Lisedeyken beleşçilere iyi bir ders olmuştu. :)
(2,385 puan) tarafından
Ay iğrenç :)
(2,366 puan) tarafından
Sayemde dişlerine macun değdi şükretsinler :)
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Lisedeyken annemlerle karşı binadaki komşuya oturmaya gitmiştik. Ben sıkıldım, annem sen git ben hemen gelcem demişti. Saatler geçmişti annem hala gelmemişti. Sinirlenmiştim ben de tabii.

Oturmaya gittiğimiz komşu çok havalı, 4 oğlu var ikisi büyük yurt dışında, ötekiler lisede okuyor. Çocuklarını över durur asla laf söyletmezdi.

Ben de annemi beklerken ok komşuya şaka yapayım sonra da anneme söyle eve gelsin diyecektim. Dantelli ağzıma bastım ve ev telefonunu aradım:

-iyi günler hanımefendi, ben xx karakolundan arıyorum, oğlunuz hırsızlık yaparken suç üstü yakalandı

Dedim. Kadın gayet sakin bir şekilde cevapladı :

- amaaan gene mi yaa, bu sefer hangisii

Demişti :)))) tlfnu olduğu gibi kadının yüzüne kapatmıştım, Allahtan ozamanlar tlfnlarda numara falan çıkmıyordu :) hayatımın sırrı ve eşşek şakasıydı
(4,167 puan) tarafından
Tamam ozaman, aynı hikayeyi nereden okuduysan bul gel. Ben de kusura bakmayın yalan söyledim deyip tüm site kızlarından özür dinleyeyim. Ama bulup gelmezsen sen benden özür dile.
(2,803 puan) tarafından
Ya ben sen yalan söylüyorsun mu dedim abi cidden algin kapanmış oruçtan olmalı.  Ben gerçekten bu hikayenin özellikle "gene mi yaa bu sefer hangisi kısmını hatırlıyorum bir yerde okudum. Şimdi gidip nerden bulayım ben onu
(4,167 puan) tarafından
'' Ben bu hikayeyi bir yerde okuştum ama''
İle
''gene mi yaa bu sefer hangisi''
Kısımlarını birleştirince keşke ben de sana algın kapalı diyebilseydim, bacım algı yok, ortada algı malgı yok mesela.  I ıhh zerresini bulamam ben bu cümlelerde.
(2,803 puan) tarafından
Zahmet ettin bu kadar imla kurallarına dikkat etmiş yazmışsın.  Ve işin acı kısmı ise yazdıklarından bir şey anladıysam Arap olayım shsshsgsg
(4,167 puan) tarafından
Klavye otomotik bacım, çokta şeyapma kendini :)
Arap falan ırkçılıktan varmış sende kızz :) bak heleee neler de biliyormuş..
0 oy
(22,984 puan) tarafından
Bı kere arkadaşımın derste tam oturacağı sırada sandalyesini çekmiştim. Çok kötü düşmüş sırtının derisi biraz soyulmustu. Coook pişman olmuştum. Sadece şaka olsun diye yaptım ama hala aklimdadir. Arkadaşım hiç bişey demedi ama bana bı bakış attı. O bakışı da hala aklimdadir. Pişmanlık 
(2,385 puan) tarafından
Vicdan azabı dimi
(22,984 puan) tarafından
Malesef
tarafından
Kız aynısını da öğretmenler masasının sandalyesine iki tane erkek arkadaşım otururken benle bı arkadaşım bı cektik ikisi de g"t üstü öyle bı düştüler ki anlatamam . Tenefus boyunca peşimize vermiştiler :)
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Hiç yapmadım hiç sevmem o tür şakaları da. 
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Bı kaç ay önce çok hastayım eşim benmle ilgileniyordu ama daha fazla ilgilensin diye yere düştüm bayılma rolü yaptım eşim inandı koştu yanıma geldi ben canlanmiyorum tabii☺️☺️ o sırada Hande Hande djye bağırdı biraz daha devam ettirecektim ama tutamadım kendimi güldüm 
(2,385 puan) tarafından
:) iyi yapmışsın ben hiç beceremem
(2,898 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
(2,898 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(2,898 puan) tarafından
Yapıyorum ne snra çocuk oluyorum☺️☺️☺️ dışarda ciddi ben evde neyse eşime karşı çocuk oluyorum diyo benim bı tane çocuğum yok ki iki tane artık ikisini de buyutecem☺️
(2,385 puan) tarafından
Bende eşime öyle diyorum
0 oy
(15,099 puan) tarafından
Şaka sevmem hem de hiç, sürpriz de sevmem. Plansız ve benim rutinimin dışında her şey keyfimi kaçırır. Çok düz insanım :) 
(2,385 puan) tarafından
Güzel sürprizleri severim ben kız :)
0 oy
(3,278 puan) tarafından
13 yaş 14 yaşındaydım heralde. Ben yatılı Kur'an kursunda kalıyordum sinir olduğum kızlar vardı. Bunlarda. Odarinda kuran okumuşlar tespih çekmişler. Peygamber efendimizi davet etmişler gelir diye ben de tabi .şey.tan ama beni çok uzmuslerdi yemek saati idi hemen odalarına inip çöp kovasıni süpürge kürek ortaya koydum. Namazlarında güzelce katlayıp tespihide odaya bin irtasinda koymuştum bunlar da cinler geldi sanırım sinir krizi geçirmişti. Asla ama asla unutmam bunu 
(2,385 puan) tarafından
Sonra öğrendiler mi senin yaptığını
0 oy
(2,246 puan) tarafından
ben kimseye yapmadım ama bana yapıldı eşek şakasından öte travma oluşturdu resmen :/
(2,385 puan) tarafından
Yaa kötü olmuş

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,004 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
0 oy
16 cevap 911 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,164 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,273 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,150 cevap

331,754 kullanıcı

...