0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
Hanımlar kızım 8 yaşında 5. 6 gün var saçları çok dökülmeye başladı daha önce tarafigimda yada banyo yaptırdığım da 3 5 TL düşerdi ama şimdi çok kötü dökülüyor bugün taradım o kadar döküldü ki nerdeyse aglicaktim . Bayramda sonra hastaneye götürecem randevu aldım ama ilçe Hastanesi ne kadar anlar bilemem. Sizce neden olmuş geçen seneye kadar dalinle yıkıyordum 1 sene var belki Elidorla yıkamaya başladım ama artık değiştirmedim neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından

Kan tahlili vermeniz en iyi olacaktır, demir, çinko..vb değerlerden düşüşler yansımış olabilir ya da mevsimsel geçişlerden kaynaklı da olabilir.

Nedenini öğrenmek içinizi ferahlatacaktır.
(209 puan) tarafından
Daha önce mevsimlerden etkilenmedi o yüzden stres yapıyorum neden oluyor diye
(1,276 puan) tarafından
Stres yapacak bir şey yok çok güzel düşünüp randevu da almışsın zaten. Büyüme çağında sonuçta belki biraz değerleri düşmüştür takviye ile düzelir.. Allah ferahlık versin yüreğine annesi kötüyü çağırma. Yeni bebek saçları çoksa eskiyenler de dökülüyor olabilir çünkü.
(209 puan) tarafından
İnşallah öyle biseydir
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canim hastaneye git bi kan tahlili yaptir. Mutlaka bisey vardir ama kötü düşünme vitaminle de alakasi olabilir. Bayramdan sonrayi beklemene gerek yok 
(209 puan) tarafından
Mutlaka götürecem çok üzülüyorum kızımın saçları siyah düz ve gör her kes saçı çok güzel diyim duruyordu

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 319 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesi (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,472,477 soru

24,111,731 cevap

332,996 kullanıcı

...