0 oy
1,085 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
6.kez kimyasal gebelik geçirdim. Genetik test yaptık hic bisey yok tertemiz. Benim kan pihtilasmasina meylim varmış doktor ecopirin verdi hap, o kadar ya. Benim nasibimde mi yok anlamadım ki. Görümcem her sene doğuruyor, eltim geldi geçen gün o hamile, ablamın kucağında 6 aylık kızı var bir de karnında 3 aylık var. Ya bahçedeki köpeğimiz bile doğurdu, guvercinlerimizin yumurtası var bir haftaya kadar yavruları çıkacak, komşunun kedisi bile doğurdu ya. Yemin ederim kendimi hiç bu kadar çaresiz ve yetersiz hissetmedim. Eşim uzulmuyo bile adam o kadar alıştı ki "olsun napalım sen varsın çocuk gibi işte" diyo adam ya o kadar çok çocuk istediği halde. Yüzüm gözüm şişti artık ağlamaktan ya. Her gün çocukların içindeyim milletin çocuğunu kendi evladım gibi korudum kolladim sevdim eğittim. Okulda her gün bi sürü çocukla ilgileniyorum eve geliyorum kendi evladım yok. Çocuklar daha çok küçük bazen öğretmenim demeyi unutup anne diye sesleniyo. Ben böyle böyle yaslanacam herhalde ya. Benim yavrum olmayacak galiba hep başkalarının evladını kendi yavrum gibi görüp öyle seveceğim sanırım. Çok yoruldum ya çok yetersiz hissediyorum artık kendimi

31 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ben de 4 kimyasal yaşadım. Bütün testler yapıldı ve hiçbir sorun çıkmadı. Bu tip durumlarda tüp bebek tavsiye ediliyor. Embriyoya genetik test yaptırma önemli, o şekilde denemenizi tavsiye ederim. Oluşan embriyoda sorun olduğunda kimyasal gebelik olabiliyor, buna da dışardan müdahale edilemiyor. 
-Reklam-
0 oy
(8,168 puan) tarafından

Canım ya söylediklerin ve eşinin söylediği yüzümde tebessüm oluşturdu. Rabbim huzurunuzu daim etsin öncelikle. İkinci olarak da Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebiş nasip etsin size. Anne olabilmek sana da nasip olsun inşaAllah. Hiç kendini yıpratma. Önüne bak. Bu konuları takma kafana. Ablam da aynı senin gibiydi. Bir de milletin lafı iyice bunalıma girmişti. Okula gidip geliyordu bir gün bir baygınlık geçirdi otobüste. O gün hamile olduğunu öğrendi. Bu işler hiç dilemeyle olmuyor. Şu anda hamile kalacağım demekle hiç olmuyor. Ben mesela istemiyordum. Ama oldu. Amenna. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince. Çok şükür 2,5 yaşında bir kızım var.  Rabbim sana da nasip etsin :angel:<3

0 oy
(2,411 puan) tarafından
Kıyamam sana ben öyle düşünme yazdıklarından içindeki evlat sevgisi yüzünden isyana düştüğünü görüyorum anne olma istediği haklı olarak ağır basıyor vardır kurban olduğum RABBİM'İN bir bildiği ilk evlendigim yıl doktora gittim doktor bana eşin seninle bilerek mi evlendi dedi evet dedim eşimi çağırdı karının durumumdan haberin var mı dedi oda evet dedi çocuk istiyor musunuz peki dedi evet dedik daha üç aylık evliyiz bir yıl dolmadan tedavi başlamaz normalde ama biz hemen tedaviye başladık (bende pkos var ama yumurtalıklarımı kötü etkiliyor galiba )neyse tedaviye başladık üç ay ilaç falan eşim benden korkuyordu artık bırakalım sen iyi değilsin diye öyle böyle üç ay sonra çatlatma iğnesi vurduk ama olmadı bir ay ara verelim derken hamile kalmışım kendiliginden neyse dogum yaptım kızım üç aylık doktor rahim duvarın kalinlasiyor hamile kal dedi üç buçuk ay denedik olmadı hamile kalmazsam tedavi uygulanacak biliyorum onuda tam bıraktım bir baktım yine hamileyim her zaman şükür ettim hiç bir zaman neden ben neden doktorlar öyle kötü konuşuyor demedim her zaman şükür ettim hamd olsun RABBİM nasip etti kızımı bana bağışladı Elhamdülillah oğlumu da Cennetine aldı beni eşimi Cennetiyle müjdeledi Hamd olsun 

Şimdi yine üç ay sonra gebelik demesine basliycam hayırlısı olsun diyorum yine üzülme sende olmadık yerden gelir şaşarsın uzun oldu hakkını helal et 
0 oy
tarafından
Sanki beni anlattın benimde bu sene 5. Kimyasilim  genetik temiz hiçbir sorun yok seninki hafif yatkınlık var sadece işte sağlıklı yumurta yakalayamiyoruz dogurun doğurana
0 oy
(5,313 puan) tarafından
cok cok iyi anliyorum seni bende ayni durumlardan gectim ama hayirlisini dile dilek kapin acik olur ben cocugum olsun diye dua attim saglik problemleri var ilk önce hakkimda hayirlisi saglikli olsun diye dile canim 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Şefkati merhameti çok güzel Rabbim sanada nasip etsin güzel kardeşim .Umutsuzluğu kapılma inşallah nasip olur sevincini paylaşırsın bizle oruçlu ağzınla dua nasip oldu sana evladın hayırlısı versin Rabbim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(253 puan) tarafından

biraz kendinle çelişiyorsun sabahlara kadar dua ediyorum diyorsun ama sanki bir tık isyan da var gibi. neden olmuyor, herkesin çocuğu var benim yok vs. duada ısrarcı olmak ayrı, duaya isyan karıştırmak ayrı. 

yanlış anlama eleştirmiyorum acını anlıyorum birde rukye olmayı denesen iyi olur aslında
0 oy
(7,004 puan) tarafından
Hakkıyla annelik ve babalık yapacak herkese nasip etsin Rabbim evladı. Hayırlı sağlıklı olsun diye de dua et isterken. Sonra olsa engelli falan olsa üzülür insan, isterken detaylara da gir
0 oy
(24,099 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım toparla kendini hayat tam olarak böyle bir şey o yüzden sınav diyoruz ya. Birilerinin çok kolay ulaştığı şeylere sen çok büyük mücadeleler vererek ulaşıyorsun o yüzden adı imtihan dünyası. İnşallah tez zamanda senin kucağını doldursun evinden şen kahkahalar yükseltsin ama karamsarlığa kapılma canım bir arkadaşım dondurulmuş embriyorları transfer ettirmeye gidecekken öğrendi hamile olduğunu Rabbimin ne zaman nasıl vereceği bilinmez İnşallah güzel haberlerini alırız seninde:)

0 oy
(1,451 puan) tarafından

O kadar iyi anliyorumki seni hislerini sanki elinden kacmis ucurtmasinin pesinden kosuyor gibi hissediyor insan bir donem hamile gorunce basimi cevirirdim bende en son vazgectim tamam dedim olmuyorsa vardir rabbimin bir bildigi aklimdan cikarmistim sonra mucize gibi geldi tosbigim o kadar tedaviye igneye ilaca gelmemisti yani demem o ki nasibindevarsa o senii bulur ve insan en cok istedigiyle sinanir <3

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Kaç senelik evlisiniz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 825 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,549 göst.
4 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,166 göst.