0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Benim anneannem büyüttü annem bana bakmadı hayatta. Annem babam zaten ayrıydı  ama küçüklüğümden beri hep anneannem baktı büyüttü okuttu evlendirdi bebegimi gördü xok şükür bunlara şimdi 2.ye hamileyim yaşım 26..

Rahim.kanseri ile başladı 1 sene içerisinde bütün vücuduna sardı artık o kadar zayıfladığı o kadar vücudu sogumuski her gittiğimde kahroluyorum çok çok üzülüyorum hayat siginayimi kaybediyorum..  doktorlar 3 ve 4 aya kadar yaşar dediler belkide daha kısa..  her yaz tatillere giderdik onu hep mutlu ederdim şimdi??? Kendisi kanser olduğunu bilmiyor söylemedik zatürre olmuşsun dedik üzülmesin diye.. 

Hergun acı çekiyor o kadar kahroluyorum ki anlatılmıyor bu bile..

Bu acı nasıl gecicek bilmiyorum bütün umudum isiklarim gitti hayata nasıl tutunacak hergun düşünmekten yemekten içmekten kesildim bir gün telefon çalıp öldüğünü soyluceklwr nasıl dayanırım bilmiyorum..

SizLer anneannenizi kaybeden oldu mu nasıl dayandığı benim anneannem değil annem gibiydi.. hep annem derimm..  

9 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kollarımda öldü benide ananem büyüttü son zamanların ben baktım yeni evliydim ama annelerde kaldık ona bakmak için 35 kiloya kadr düşmüştü her gece agrilari vardı kucağımda hastaneye götürürdüm elimde ölünce o sokla hamileymiştim bebeğimi bile kaybettim ellerimle yıkadım saçını taradım kefenledim benden baskasina kendini yikatmaz di okadr sor zamanlar di ki evden kucagim ile götürdüm çarşaf içinde girdi yanında uyudum o gece yanında yattım çok zordu benim için geceler ce uyumadım İlk uyuduğum gecede ruyam girdi ellerini yanağıma koydu tek hayırlı torunum evladım senmisin dedi bana kokusunu duydum İlk ay çok zordu hamile olduğumu öğrendim onun mezarına koştum canım benm evine hala giremiyorum kokusu var diye eşyalarını ağlaya ağlaya topladık çok zor cok
-Reklam-
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Hayat bu kadar bunu kabullenmek zor ama hayat gerçekten kısa yaşayıp öleceğiz işte 
0 oy
(40 puan) tarafından
Benide babanannem buyuttu herseyimdi  o benm 

Seker bayramnda kriz gecirmis ben gittikten snra aksamina hastaneye kaldirmislar snrdan haberm oldu 1 ay hastanede kaldi derken kaybettim o 1 ay icinde kahroldum eridim acin gecmiyir sadece aliaiyosun

Nenemsiz ilk bayramim olacak hemen onun elini opmeye giderdim can atardim sevncten yanina gidiyorum die 

2 haftadan beri kalbim agriyor napicam nenemsiz die agliyorum surekli kimse gormeden :((
(139 puan) tarafından
Çok çok zor bir durum bide buyuttuyse hiç bir acınin telafisi olmuyor Allah sabır versin mekanı cennet olsun o kadar zor bir durum ki gerçekten yaşayan bilirmiş
(40 puan) tarafından
Evet ben bu yorumu yazarken bile ellerm titreyek aglayarak yaziyorum cok ozledim cok yanliz hissediyorum kendjmi nenemsiz :(
0 oy
tarafından
Bir ay önce yengemi kanserden kaybettik onunda bütün içini sarmıştı 3 ay içinde kadıncağız bir deri bir kemik kaldı ve vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizede hayırlı bir kapı açsın rabbim 
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Ben annemi kaybettim hemde kolları acısı o kadar büyükkü 2.5 sene oldu gülmeyi unuttum resmen müzik dinleyemez oldum çoook zor bayram geldi sevinemiyorum bile 
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bu illet öyle bir şey ki elinden bir şey gelmiyor malesef. Allah yardımcısı olsun. Yaşamayan bilemez. Önce babannem yakalanmıştı kansere göğüs kanseriydi ama atlattı şükür. Sonra dedem akciğer kanseriydi fakat o tutunamadı bir ay önce vefat etti. Allah ele ayağa düşürmesin çektirmesin. Sana da dayanma gücü versin inşallah bacım. Çok zor ama hayat bir şekilde mecburen devam ediyor. :( 
0 oy
(4,025 puan) tarafından
2 ay yattı altından almak durumunda kaldık bı hastalığı yoktu birden oldu 93 vardı yaşı pek anlasamazsakda büyükannemdi.yazlari 7 sene gittik daha öncesi sık koye gitmiyoduk bana bakmak nasip oldu üzüldüm tabiki Allah taksiratini affetsin bu dünyada gülemedi çekti annesiz büyümüş .6 veya 7 olacak
0 oy
(671 puan) tarafından
Kuzum Allah şifa versin okurken çok üzüldüm. Benim de kayinvalideme rahim kanseri teşhisi konuldu. Biz de korkuyoruz 
0 oy
(1,151 puan) tarafından

Brnm anneannemde de jafızası gidip geliyor. Ahh anneannem can anneannem <3 5 yıldır görmüyom evlendiğimdrn beri. Brn de küçükkrn yazları çiflikteydim. Eve gitmek istemezdim. Evlendm eşim bırakmıyor beni gideyim bir göreyim kokusunu çekeyim. Çok içim acıyor

(139 puan) tarafından
Hayattayken git sarıl öp kokla yapamadıklarını yap birgun yapamicaksin...
(1,151 puan) tarafından
Bırakmıyorlar napabilirim ki içim içimi yiyor inan

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 183 göst.
+1 oy
21 cevap 1,446 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 546 göst.