0 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Detayına kadar yazıp sizide yormayım ... Fakat eltimin kaynanamla benim dedikodumu yapdığını öğrendim ,aslında iyiki yapmış güveniyodum ben gerçek yüzünü görmüş oldum ... Ben bazen onla dertleşirdim yanlışlarımı gördüm iyu ki de yapmış ama sorun şu ki bu güne kadar kaynanama asla eltimlerle ilgili arada çirkinlik düşürecek bir laf arayı kaynatacak biz söz etmedim etmemde ... Benim kişiliğime aykırı insan her kes i kendi gibu bilirmiş karşımdakini kendim gibu bilmekde hata yapmışım bunu görmüş oldum ... Yani hala bile nasıl gerçekden böyle birimiydi ben mi görmedim diye tereddüt ediyorum ... Olsun bu işdende bana kocaman bir hayır kaldı ... Her kes kötülüğünde boğulsun... Bide ben yaşta küçüyüm ya akıl yaşfa değil başdaymış bir daha öyrendim ... Yaşda küçük olduğumu şu yüzden belirtdim ... Yani benim kıskanılacak bir yanm da yok neden diye soruyor insan ... Ve küçük olduğum için neden benle uğraşsınlar ki niye ki diyor insan yani saçma 

6 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından

Enwzindan görmüşsün gerçek yüzünü biz görmeyenler ne uaisin6:D:ermm:

(108 puan) tarafından
Asla yakın olub güvenmeyin samimiyyete kanmayın ... Gerçekden iyu insan bile olsa 2 kere düşünmek gerek
-Reklam-
0 oy
(2,275 puan) tarafından
Ne kadar erken o kadar iyi 
(108 puan) tarafından
Ben gerçekden sa.laım ... Her şey ortdaydı aslında ama ben göremiyodum hakk etdim ben olsun.
0 oy
(396 puan) tarafından
Canım elti adı üzerinde kıskanacak bişeyini muhakkak bulur kafanı yorma görmezden gel 
0 oy
(531 puan) tarafından
Kumanin gemisi yürümüste eltinin gemisi yurumemis. Ben çok korkuyorum valla kıskanç insandan o yüzden ilk iyiydim samimiydim baktım kıskançlık var içinde geri adım attım çok korkuyorum yani 
0 oy
(9,396 puan) tarafından
Sen de kuma gibisin ya ondandır kız. O eski gelin olunca kıskanmıştır tabi
(13,016 puan) tarafından
Ya üzüldüm yorumuna eski gelin olunca kıskanır demişsin öyle mi oluyor gerçekten bende 9 yıldır evliyim 3 kaynım var büyüğü benden 1 yaş büyük para yok diye evlenemiyo evlense bende mi kiskanacam istemem ya kiskanmayi Rabb'im benden uzak etsin o duyguyu inşallah iyi insanlardırda anlaşırız böyle elti postları elti fobisi yaoti bana:))
(9,396 puan) tarafından
Benim eltim yok ama çevremde gördüğüm o yönde. Ya küçük olan büyüğü ne kadar seviyorlar diye kıskanıyor ya da büyük olan kuma gibi düşünüp öyle kıskanıyor. Mesela benim annem büyük gelin. Diğerleri ona karşı bir garipmiş anlattıklarına göre. Büyüdükçe bu yaşlara geldikçe herkes kendi evine baktıkça daha da rahatlamışlar. Yani hatırlıyorum böyle sürekli arada laflar dolaşırdı. Annem de biraz saf niyetli. Böyle annemi aralarında kullanırlardı ortanca ile küçük gelin yani yengemler. Benim eltim biraz daha zaman geçince olur çünkü kayınbirader baya küçük benim. Ha gelirse ona karşı bir abla gibi olmayı isterim koskanmak en azından şu anda yok çok şükür
0 oy
tarafından
Elti ler her türlü kıskanır 

Sen ne kadar iyi olursan ol onlar hep açığını ararlar

Ne kadar uzak o kadar iyi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 240 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gunes1997 (5,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 543 göst.
31 Mart 2026 Aile & Aşk kategorisinde johnick (9,396 puan) tarafından soruldu