0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
tarafından kapalı
Dogumuma 19 gün kaldı bende wp de durum paylaştım bir video işte son 19 gün kala ben falan diye neyse annem çok tepki veriyor işte neymiş erken doğurabilir misim herkese doğuracağım zamanı söylememeliymisim ne alaka ya bir başkası bilse ne olacak ki Allah hakkımda ne yazdıysa o okur He erken He 19 gün sonra ne fark eder yani bunun bu düşünceleri beni artık çok geriyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Belki nazardan korkuyo cnm vardır bi bildiği on yargılı davranma hemen ☺️
(152 puan) tarafından
Iki kem göz yüzünden Allah yazdığını bozar mı Allah aşkına hepimizin ne olacağı yazılmış edilmiş nesine nazar değecek bunun 19 gün kaldı ne diye nazar degdirecek karşıdaki bilemiyorum ki
tarafından
İşte eski insanlar şimdikiler gibi degil cnm sonucta senden yaşça bı büyüğün ben örnek verdim sadece baska birşeyden dolayı da olabilir
-Reklam-
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Annen haklı 
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Valla biraz haklı nazar değiyor inan ben kızımın bütün kıyafetlerini aldım yıkadım kuruttum herşeyimi hazırladım daha doğuma bir ay vardı foto attım vatsaba kızımın Cicişleri tastamam diye sabahı acil doğuma alındım hiçbir şeyim Yokken nazar göz ben inanıyorum kızım bir ay kuvozde kaldı 
(152 puan) tarafından
Ooo 4 aylık iken odası her şeyi hazırdı hep paylaştım 6 aylik iken yüzünü ney gördük ultroson da onu da paylaştık hicbirsey olmadı ben inanmiyorum Allahim yanımda namazımı da kılıyorum duamı da ediyorum olacak şey olur nazar değdi demem ben hiç bir zaman çünkü degseydi o zaman değerdi ilk gebelik bu arada
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Bebek icerde kalacak değil ha bugün doğmuş ha yarın zaten günün gelmiş çatmis  bende 8 gün erken doğurdum Bi sıkıntı olmadı 
(152 puan) tarafından
Aman çok da önemsemiyorum artık her şeyi bir şeye bağlıyorlar bu şekilde avutuyorlar kendilerini ben hiç inanmam böyle şeylere zaten Allah yazmış hakkımızda olan herseyi ne zaman derse o zaman olur bencede
(4,342 puan) tarafından
aynen bende hiç inanmam çok şükür ki batıl inançlarım yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
27 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Esma. (2 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 743 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Koala annesi (6,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,474,102 soru

24,134,445 cevap

334,219 kullanıcı

...