0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (1,744 puan) tarafından
Kzilar ya kızıma spor ayakkabı aldım ama 22 şuan giydiği 23 aldım ama sanki kalıbı küçük gibi yani tam oldu yada bilemedim sizce bı büyüğünü alayım mı ayağı çabuk büyür giyemezse fazla yani fazla dediğim kısa kadar en azından çünkü saten pahalı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,744 puan) tarafından
Tecrübesi olan yoku
-Reklam-
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ayak ucunda bir parmak boşluk varsa tam ayağina göredir 
(1,944 puan) tarafından
Papatyaca uslubunu begenmedim benimle bu sekilde konuşma hakkini vermiyorum sana yerini bil. Soruna gelirsek ayakkabicida deneyerek aliyorum ben ve ordakiler ölcuyor bu sekilde
tarafından
Elif ali doğru demişsin bende rahat etsinler diye öyle bakıp alıyorum zaten ayakları çabuk büyüyor
(1,944 puan) tarafından
Ayaklarinin cabuk büyümesinden değil canim olmasi gereken buymus ben isi bilenlere danışıp aliyorum tabiki çokta büyük olmamali hele kucuk bebelerde yurumesine engel olabilir ama oluruda bi şekilde
(4,167 puan) tarafından
Aa doğruymuş demek ki. Civil de kızıma ayakkabı alırken çalışan bir parmak boşluk varsa olmuştur demektir dedi, öyle verdi bizim çocukların ayakkabılarını. Tuhafıma gitti ama doğruymuş demek ki.
(1,944 puan) tarafından
Aynen öyle. Ben vicco ve nike dan aliyorum ayakkabilarini ve her defasinda calisanlardan teyit ettiriyorum sonucta isleri bu ve gunde kac tane bebege ayakkabi denetiyorlar
0 oy
tarafından
Yani ben genelde ayak  parmagi ucuna bakarak alıyorum elimle kontrol ederim biraz boşluk olmalı , bir kaç beden  denerim büyük olmasini isterim biraz çünkü bebekler hemen büyüyor biraz fazla giysin diye ayak parmağının ucunda bir tık boşluk olmalı ben alırken öyle yapıyorum 
(1,744 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bence çok büyük alma ayak anatomisi bozuluyor.
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Parmak ucuna bak canım tam oturmasın biraz boşluk olsun ki ayağına vurmasın. Ha çok da büyük alma bu defa ayagi hareket ettikçe sürter.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (14,878 puan) tarafından soruldu
+4 oy
30 cevap 732 göst.
+1 oy
4 cevap 127 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,924 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 274 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,630 puan) tarafından soruldu