0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (2,143 puan) tarafından
Evimizin arka tarafında büyük bir mesire alanı var aradan da çevre yolu geçiyor sonrası dağ taş zaten. Sabah uluma sesiyle uyandım 1 tane de değil sanırım daha çoklar köpek falan değil baya baya kurt. Evin ön tarafı şehrin içi bu tarafa geçerlerse ne olur bilmiyorum. Eşimi aradım biz bir şey yapamayız polis gelse bile kurtu nasıl yakalayacak dedi. Şuan 1 saate yakındır uluyorlar sadece.

6 Cevaplar

+1 oy
(3,270 puan) tarafından
Canım evimden sonrası dağ taş demişsin anladığım kadarıyla asıl onlarin yaşam alanında olan sizin eviniz. İnsanlar olarak girmedik yer bırakmadık hayvanların yaşam alanı kalmadı. Hayvanlar aç kaldığı zaman şehir merkezine inmek zorunda kalabiliyorlar. İnşallah kimseye zarar gelmez diyelim.
-Reklam-
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Eğer bahçeniz de ise belediye ekiplerini çağırabilirsiniz
(2,143 puan) tarafından
Yani öyle etrafı çevrili değil yola doğru açık tam bahçe de diyemiyorum o yüzden hiç kullanmadık giriş kapısı falan da yok
(4,727 puan) tarafından
Bilemedim ama tedirginsen arayıp en azından konuş onlar yönlendirir seni belki
(2,143 puan) tarafından
Bana bir şey olmaz da çok uluyorlar şehir tarafına geçerler mi ona emin olamadım sokaklar insan dolu sabah sabah
0 oy
tarafından
Geçen haberde gördüm ya kurt şehire mi köye mi girmiş 4 kişiyi isirmis bide kuduz çıkmıştı. Korkutmak değil de dikkatli olun yine de
(2,143 puan) tarafından
Bizlik bir şey yok evim 4. Kat ama sokakta insanlar var o tarafa geçer mi onu bilmiyorum komşular da fark etmiş dışarı çıkmayın diye mesaj atmışlar
0 oy
tarafından
Onlar zaten sürü halinde gezerler çok tehlikeli neresi orasi
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Ac kalmış tır   uluma iletişim kırıyor diğer kurtlarla  ama  kızan köpek leride ulur 
0 oy
(53,945 puan) tarafından
acikmislardir yoksa şehre inmez diyordu heide de dedesi ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
+2 oy
7 cevap 304 göst.
+3 oy
10 cevap 414 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (400 puan) tarafından soruldu
0 oy