0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bana birileri akıl vere bilirmi ağustosta evleneli 5yıl olucak kaynanam bu 5yılda hep eşime laf sokup surat yapıyo kaynnım evlendi kaynım azarlıyo barıyo görüyoruz sesi cıkmıyo eşim Bi kelime söylese hemen surat asıp tersliyo eşimi eltim ayrı dert zaten anlatsam cok uzun misal ewi var kaunanamın evinde kalmıyo coğunluk etım de bıze gelir arada geldınde de ya laf sokar ya surat asar artık psikolojim bozuldu mesala gecen geldi 4yaşında oğlum var pasta istedi aldık kaynanam dedi kimin doğum günü bizde kimsenin dedik başladı ne doğum günümü ne kadınlar günümü nede anneler günümü hatırlıyorsunuz unutuldum Allaha sizi unuttur sun dedi hep Bi laf sokma hep eşime beni şikayet edermiş yok karın böyle şöyle 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
(9,076 puan) tarafından
Böyle insanlara karşı susmayacaksin. O sana bir söylüyosa sen ona iki söyleyeceksin.. başka türlü baş edilmez bunlarla. Kafanın üstüne çıkarlar
(10 puan) tarafından
Büyük die eşimin hatrına ama artık psikolojim kalmadı düşün düşün 5yıldır hep Bi tersleme hep benide cok tersledi arada geri cevab verıyorum ama anlamıyo Allahın güçüne gitmesin ama gelsin kalsın istemiyorum
(9,076 puan) tarafından
Büyükse büyüklüğünü bilsin canım. Sen çocuk musun öyle surekli azarlayip laf sokup duruyo. Ufak tefek şeyler olur arada olur eşinin hatri için sus derim ama süreklilik olunca hatır filan dinlemem valla ben
(10 puan) tarafından
Aslında eşime yapıyo bunları ama bana duyuruyo ben onu anlarım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin ne diyor takma bosverrr
(10 puan) tarafından
Takmıyorum ama insanın zoruna gidiyo eltim var ne bayram kutlar ne Bi hg der bize gelip böyle iyi şöyle iyi görüyoruz yani nasıl oldunu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 209 göst.
0 oy
11 cevap 515 göst.
3 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 658 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Dolunay yin annesi (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 484 göst.

Kategoriler

1,476,712 soru

24,173,194 cevap

335,961 kullanıcı

...